lv
OrqoBXztkinzsgo7a4JhlG3GugQvUBBKCAnsIIFS
1238258

Roberts Bukarts vienojies par pāreju uz citu klubu. Kurš tas būs?

Roberts Bukarts vienojies par pāreju uz citu klubu. Kurš tas būs?

Latvijas hokejists Roberts Bukarts, kurš šosezon pārstāv Vitkovīces “Ridera” komandu, nākamgad mainīs klubu un pārstāvēs citu Čehijas ekstralīgas vienību Brno “Kometa”, vēsta “isport.cz”

“Kometa” būs Bukarta piektais klubs Čehijā – iepriekš viņš pārstāvējis arī “Zlin”, Tršinecas “Ocelari” un Prāgas “Sparta” komandas. Interesanti, ka pirms sezonas arī tika baumots, ka Bukarts Vitkovīces vienību varētu pamest, taču hokejista klubs nāca klajā ar paziņojumu, ka latvietis paliks komandā.

32 gadus vecais Latvijas izlases uzbrucējs šosezon “Ridera” rindās demonstrējis fantastisku sniegumu. Viņš 45 spēlēs atzīmējies ar 43 (21+22) rezultativitātes punktiem, kas ir dalīti labākais rādītājs līgā.

“Ridera” šobrīd ekstralīgas tabulā ieņem otro vietu, kamēr Brno vienība atrodas vien 10. pozīcijā.

Lielākajā Latvijas daļā sniegs apgrūtina braukšanas apstākļus

Sniegs un apledojums šorīt lielākajā daļā Latvijas apgrūtina braukšanu pa autoceļiem, liecina VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC) operatīvā informācija.

Sniegotie ceļa posmi tiek tīrīti un kaisīti ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļ...

Sestdienas rītā līst, valsts austrumos snieg un puteņo
Rīga, 11.febr., LETA. Sestdienas rītā Latvijā ir apmācies un lietains laiks, bet valsts austrumos snieg un puteņo, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) informācija.

Rīga, 11.febr., LETA. Sestdienas rītā Latvijā ir...

Lielbritānijas latviešu asociācija "Bērzes strazdi" svinēs 11 gadu jubileju ar grupas "Mazais princis" uzstāšanos
Rīga, 11.febr., LETA. Lielbritānijas latviešu asociācija "Bērzes strazdi" Korbijas klubā "The Clubhouse" šodien plkst.20 ar grupas "Mazais princis" uzstāšanos svinēs 11 gadu jubileju, aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāju pārstāvis Raivis Maksis Ma...


Komentāri