lv
dxVwWhpPwKP5fjsFTZNgECzf0XsSrqk4wbBGZR8n
1233016

Krievu multimiljonārs Latvijā noslīcis ezerā savā automašīnā

Krievu multimiljonārs Latvijā noslīcis ezerā savā automašīnā

Ceļu satiksmes negadījuma rezultātā Latvijā ezerā savā automašīnā noslīcis apģērbu tīkla Sela dibinātājs, krievu multimiljonārs Boriss Ostrobrods, vēsta Meduza. Par to paziņojis viņa brālis un zīmola otrs dibinātājs Arkādijs Pekarevskis.

"Traģisks negadījums - brauca ar automašīnu gar ezeru pie savas Latvijas mājas. Mašīna ieslīdēja ezerā, apgāzās, un Borja noslīka," Facebook ierakstījis Pekarevskis. Pēc viņa teiktā, Ostrobrodas bēres notiks Izraēlā.

Ostrobrods un Pekarevskis izveidoja Sela deviņdesmito gadu sākumā. Zīmols tika nosaukts pēc pludmales un klints kūrortpilsētā Batjama netālu no Telavivas, uz kurieni brāļi pārcēlās. Kā ziņo RBC, sākotnēji Sela nodarbojās ar kosmētikas, produktu un spirta Royal pārdošanu, bet vēlāk sāka tirgot apģērbus.

Pirmais zīmola veikals tika atvērts Sanktpēterburgā 1997.gadā. 2019.gadā uzņēmums tika pārdots Melon Fashion Group, kam pieder apģērbu mazumtirdzniecības ķēdes befree, Love Republic un Zarina. Patlaban Sela tirgo drēbes māmiņām un bērniem.

Ministru prezidents turpina dalību Eiropadomē
Rīga, 10.febr., LETA. Latvijas Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV) šodien turpina dalību Eiropas Savienības (ES) valstu un valdību vadītāju sanāksmē Briselē, Beļģijā, aģentūru LETA informēja premjera birojā.

Rīga, 10.febr., LETA. Latvijas...

Uz domnīcas "Baltic Current" noslēguma pasākumu pulcēsies skatuves mākslas profesionāļi no Baltijas valstīm
Rīga, 10.febr., LETA. Ģertrūdes ielas teātrī (ĢIT) šodien plkst.11, pulcējot Baltijas jaunos skatuves māksliniekus un skatuves mākslas organizāciju pārstāvjus no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, norisināsies domnīcas "Baltic Current" noslēguma pasākums...
Norisināsies RTU rektora kandidātu gala diskusija
Rīga, 10.febr., LETA. Šodien norisināsies pēdējā Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) rektora kandidātu diskusija RTU Satversmes sapulces atklātajā sēdē, aģentūru LETA informēja RTU attīstības prorektors Artūrs Zeps.

Rīga, 10.febr., LETA. Šodien...



Komentāri