lv
HXq4Otp2prDirzGlknfwkL1GVaSRrel2L6qLuEiu
1231363

Vai Levita pārvēlēšanai nebūs 'par īsu'? Kā deputāti balsotu prezidenta vēlēšanās

Vai Levita pārvēlēšanai nebūs 'par īsu'? Kā deputāti balsotu prezidenta vēlēšanās
Visskaidrākā nostāja par Egila Levita pārvēlēšanu Valsts prezidenta amatā ir tieši tiem politiskajiem spēkiem, kuru balsis izšķirs maz – opozīcijā nobāzētajām partijām "Stabilitātei!" un "Latvija pirmajā vietā". Tās Levitu prezidenta amatā redzēt vairs negrib. Tikmēr koalīcijas partiju pārstāvji skaidras nostājas paušanā ir daudz izvairīgāki. Vairumu deputātu vieno vēlme redzēt konkurenci cīņā par valsts pirmās amatpersonas krēslu.
Spānijas futbola klubs Osasuna paziņo par stratēģisku sadarbību ar Olybet

Spānijas futbola klubs Club Atlético Osasuna (CA Osasuna) paziņojis par savu oficiālo partnerības līgumu ar sporta izklaides zīmolu OlyBet. Ar šo darījumu Olybet kļūst par par kluba oficiālo partneri Eiropā.

Partnerība starp abām organizācijām aizsākās ...

IZM centīsies pedagogiem pierādīt, ka skolu tīkla sakārtošana ir efektīvs resurss atalgojumam
Rīga, 9.febr., LETA. Izglītības un zinātnes ministrija (IZM) 15.februāra tikšanās laikā centīsies Latvijas Izglītības un zinātnes darbinieku arodbiedrībai (LIZDA) pierādīt, ka skolu tīkla sakārtošana būs efektīvs resurss pedagogu algas paaugstināšanai,...
Rīgas pašvaldības skolas saņēmušas vairāk nekā 8000 portatīvo datoru

Lai paaugstinātu mācību efektivitāti un mazinātu skolēnu nevienlīdzību, digitalizācijas projekta* gaitā Rīgas pašvaldības skolu 7.-9. klases saņēmušas vairāk nekā 8000 portatīvo datoru.

"Dators un internets ir tikai instruments, lai mūsu bērni un jauni...



Komentāri