lv
zcwR27jK90675VFcyBUn0oHBcOm5lqbq6bcx25UO
123134

Ko Kaspars Kambala saka par Čuhņu?

Ko Kaspars Kambala saka par Čuhņu?

Pēc tam, kad Olga Kambala Dobeli nosauca par "čuhņu", Latviju pārņēmis "čuhņas" bums. "Dobeles dzirnavnieks" uztaisījis "Čuhņas tēju", Omniva piedāvā ar kodu CHUNA 35% atlaidi sūtījumiem, tiek apdrukāti krekliņi ar uzrakstu "ES NO Čuhņas" utt.

Olgas vīrs Kaspars Kambala, savos Instagram īsajos komentāros, veltīja ierakstu Dobelei un Latvijai.

"Sveiciens visiem Dobeles iedzīvotājiem, kas ir baigi apvainojušies, ka mana sieva kaut kādā intervijā pateica, ka Dobele - tā jau ir čuhņa. Visa Latvija īstenībā ir čuhņa, ja salīdzina pasaules mērogā!" raksta Kambala.

Novembrī sešās Latvijas pilsētās notiks bezmaksas automobiļu pārbaudes

No 12. līdz 27.novembrim sešās Latvijas pilsētās notiks bezmaksas automobiļu pārbaudes, kurās vadītājiem būs iespēja noskaidrot, vai auto pilnvērtīgi sagatavots ziemas autoceļiem, informēja degvielas mazumtirgotāja "Circle K" pārstāvji.

Pērn līdzīgā akc...

Noslēdzas Ventspils ostas hidrobūvju atjaunošanas projekts
Lai nostiprinātu pirms simt gadiem celtos molus un krasta uzbērumus, kas viļņu un vēja ietekmē bija piedzīvojuši jūtamu eroziju, jau četrus gadus tiek atjaunotas Ventspils ostas hidrobūves. Šoruden projekts noslēdzas. Veiktās pārmaiņas  palielinās osta...
«Amnesty International»: Krievijas izturēšanās pret okupēto Ukrainas teritoriju iedzīvotājiem ir kara noziegums
Starptautiskā cilvēktiesību aizsardzības organizācija "Amnesty International" ir apsūdzējusi Krieviju kara noziegumos, kas pastrādāti pret Ukrainas civiliedzīvotājiem, veicot ukraiņu piespiedu deportāciju un filtrāciju.


Komentāri