lv
gsxHlKttqcdwGSRmPII5ArnmABgMHjlRdf0QdhrW
1227743

Semeņistaja W-40 turnīrā Mehiko iekļūst ceturtdaļfinālā

Semeņistaja W-40 turnīrā Mehiko iekļūst ceturtdaļfinālā

Latvijas tenisiste Darja Semeņistaja trešdien Meksikā svinēja uzvaru Starptautiskās Tenisa federācijas (ITF) Mehiko W-40 turnīra spēlē un iekļuva ceturtdaļfinālā.

Semeņistaja (WTA 256.) ar 6-3, 6-3 pieveica turnīra septīto raketi nīderlandieti Suzannu Lamensu (WTA 216.).

Latvijas tenisiste tika pie 13 pasaules ranga punktiem.

Ceturtdaļfinālā viņa tiksies ar Japānas tenisisti Rinu Saigo, kura pamatturnīrā iekļuva kā laimīgā zaudētāja.

Jau ziņots, ka pirmajā kārtā Semeņistaja ar 6-1, 3-6, 6-3 uzvarēja kvalifikāciju pārvarējušo amerikānieti Hannu Čanu (WTA 313.).

Dubultspēlēs Semeņistaja pārī ar Lamensu trešdien pirmajā kārtā 6-1, 3-6. 10:7 pārspēja japānietes Rinu un Jukinu Saigo.

Dubultspēļu ceturtdaļfinālā Latvijas/Nīderlandes duets tiksies ar otro numuru izsētajām Veroniku Falkovsku no Polijas un amerikānieti Džeimiju Lēbu.

Cenas gaļas produktiem turpinās palielināties

Cenas gaļas produktiem turpinās palielināties arī šogad, aģentūrai LETA pavēstīja SIA "Gaļas pārstrādes uzņēmums "Nākotne"" pārstāvis.

Kā norādīja uzņēmumā, 2022.gadā lielākie izaicinājumi "Gaļas pārstrādes uzņēmumam "Nākotne"" bija ražošanas izmaksu pi...

Latvijas mērķis ir 4 gadu laikā atgriezties pie Māstrihtas kritēriju izpildes

Latvijas mērķis ir šī politiskā cikla beigās jeb līdz 15. Saeimas vēlēšanām atgriezties pie Māstrihtas kritēriju izpildes, intervijā aģentūrai LETA sacīja finanšu ministrs Arvils Ašeradens (JV).

Ministrs uzsvēra, ka tas būtu ļoti svarīgs uzdevums. Šobrī...

Reģionālie un vietējie ceļi daudzviet sniegoti un apledojuši
Ceturtdienas rītā uz valsts galvenajiem autoceļiem braukšanas apstākļi pārsvarā apmierinoši. Savukārt reģionālie un vietējie ceļi daudzviet, īpaši Zemgalē, Vidzemē un Latgalē ir sniegoti un apledo, braukšanas apstākļi tur ir apgrūtināti, portālu "...


Komentāri