lv
u7Nr0KTIsC3wvEscOyt6CiG3scMljDf8K7EXdSRC
1223957

Kas palīdzēs, ja iekūlos nepatikšanās ārzemēs?

Kas palīdzēs, ja iekūlos nepatikšanās ārzemēs?
Ja esot ārzemēs sanāk iekulties nepatikšanās, kā pazaudēta pase vai likumpārkāpums, cilvēks no Latvijas vienmēr var vērsties pēc palīdzības pie mūsu valsts diplomātiem. Bet kā ar viņiem sazināties, vai kāds palīdzēs arī, ja esat valstī, kur nemaz nav Latvijas vēstniecības, un ko tieši šie diplomāti jūsu labā var panākt? Par to Kārlis Arājs raidījumā "Tiesības zināt" runā ar Ārlietu ministrijas Konsulārā departamenta direktori Agnesi Saliņu.
Uz nenoteiktu laiku atliek Lemberga krimināllietas izskatīšanu

Koruptīvos noziegumos apsūdzētā bijušā Ventspils mēra, pašreizējā Ventspils domes deputāta Aivara Lemberga ("Latvijai un Ventspilij") dēla Anrija saslimšanas dēļ, Rīgas apgabaltiesa lēma uz nenoteiktu laiku atlikt viņu krimināllietas izskatīšanu, aģent...

Tirgotāji stāsta, kāpēc Latvijā ir tik augstas piena produktu cenas

Piena produktu cenu veikalu plauktos ietekmē vairāki faktori, vaicāti par sadarbību ar Latvijas piena pārstrādātājiem, aģentūrai LETA atzina aptaujātie nozares pārstāvji.

SIA "Elvi Latvija" komercdirektore Laila Vārtukapteine aģentūrai LETA skaidroja, k...

Armijā tomēr plānots iesaukt arī ārzemēs dzīvojošos jauniešus

Aizsardzības ministrijai (AM) Saeimā neatsaucot priekšlikumu Valsts aizsardzības dienesta (VAD) likumprojektam, no 2028.gada dienestā tomēr plānots iesaukt arī ārzemēs dzīvojošos jauniešus.

Otrdien divās Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas nov...



Komentāri