lv
l7SJmVKSgTDBYLOitCuJfMepWqapdfs3ifw7Ywz2
1221768

Trešdienas rītā pārsvarā apmācies un sauss laiks

Trešdienas rītā pārsvarā apmācies un sauss laiks
Rīga, 8.febr., LETA. Trešdienas rītā debesis virs Latvijas ir pārsvarā apmākušās, nav ievērojamu nokrišņu, liecina meteoroloģiskā informācija.

Rīga, 8.febr., LETA. Trešdienas rītā debesis virs Latvijas ir pārsvarā apmākušās, nav ievērojamu nokrišņu, liecina meteoroloģiskā informācija.

Pūš lēns līdz mērens dienvidu, dienvidrietumu vējš. Gaisa temperatūra no +2,5 grādiem Kurzemes rietumkrastā līdz -3,5 grādiem Latgales dienvidaustrumos.

Daļā valsts saglabājas plāna sniega sega, valsts austrumos tā ir biezāka. Novērojumu stacijās dziļākais sniegs ir 18 centimetri Alūksnē un 22 centimetri Dagdā.

Rīgā mākoņains rīts, gaisa temperatūra aptuveni nulle grādu, pūš dienvidu, dienvidrietumu vējš ar ātrumu 3-5 metri sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra otrdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -2,3 grādiem Alūksnē līdz +5,7 grādiem Pāvilostā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 7.februārī bija +17..+19 grādi Portugālē un Spānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz trešdienu -21..-23 grādi augstākajos kalnos Eiropas centrālajā un dienvidaustrumu daļā, kā arī -25 grādi Krievijā.

Zemestrīces upuru skaits Turcijā un Sīrijā pārsniedz 8100

Pirmdien notikušajās divās zemestrīcēs bojāgājušo skaits Turcijā un Sīrijā ir pārsniedzis 8100 cilvēkus, kamēr glābēji otrdien par spīti salam turpināja meklēt izdzīvojušos zemestrīces sagrauto ēku drupās.

Saskaņā ar jaunākajiem datiem zemestrīcē gājuši...

Komisijā skatīs jautājumu par atļauju turpināt Šlesera krimināllietas iztiesāšanu
Rīga, 8.febr., LETA. Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā šodien plkst. 12 skatīs jautājumu saistībā ar parlamenta deputāta Aināra Šlesera (LPV) izdošanu krimināllietas iztiesāšanas turpināšanai.

Rīga, 8.febr., LETA. Saeimas Mandātu, ...

Turpinās iztiesāt krimināllietu pret bijušo Valsts robežsardzes priekšnieku Garbaru
Rīga, 8.febr., LETA. Rīgas pilsētas tiesa Latgales priekšpilsētā šodien plkst.10.30 turpinās skatīt krimināllietu, kurā par iespējamām nelikumībām valsts austrumu robežas izbūvē apsūdzēts bijušais Valsts robežsardzes priekšnieks Normunds Garbars, aģent...


Komentāri