lv
b5M3QJFAaSd28vrGDkkO7zEwmQGOWYV0l1w5gDeS
1220460

24.februārī Rīgā notiks mītiņš «Bez Tevis nav uzvaras!»

24.februārī Rīgā notiks mītiņš «Bez Tevis nav uzvaras!»

Dienā, kad aprit gads kopš Krievija iebrukuma Ukrainā, 24.februārī Rīgā notiks mītiņš "Bez Tevis nav uzvaras!", aģentūru LETA informēja Latvijas Pilsoniskās alianses (LPA) pārstāve Kristīne Zonberga.

Pasākumā atbalstam Ukrainas tautas cīņai par savas brīvības un demokrātijas saglabāšanu aicināts piedalīties ikviens.

Kā norāda LPA, asinsizliešana Ukrainā turpinās, ukraiņi ik dienas cīnās par savas valsts neatkarību. Tāpēc alianse aicina solidarizēties ar Ukrainas tautu un 24.februāra rītā plkst.10 pulcēties mītiņā pie Brīvības pieminekļa, paužot savu atbalstu Ukrainai un nosodot Krievijas agresiju.

Mītiņa dalībnieki aicināti ņemt līdzi Ukrainas un Latvijas karogus, kā arī apģērbā iekļaut Ukrainas karoga krāsas. Tāpat organizatori aicina ņemt līdzi dzeltenus un zilus ziedus un svecītes, kuras varēs nolikt pie Brīvības pieminekļa un Ukrainas vēstniecības.

Mītiņu "Bez Tevis nav uzvaras!" rīko LPA kopā ar domubiedriem. Organizācija lūdz dalībniekus būt atbildīgiem un cieņpilni izturēties pret ikvienu pasākumā iesaistīto.

Zigītis vairs neatnāks. Galantais un dāsnais 'pirmais populists' Joahims Zīgerists
"Mēs varam teikt tikai labus vārdus par viņu. Ļoti žēl, ka Zigītis aizgājis. To gadu jau viņam nemaz nebij’ tik daudz, varēja vēl padzīvot," saka Intas kundze no Jaunsvirlaukas. Viņa, līdzīgi kā citi "Delfi" uzrunātie Joahima Zīgerista pazinēji, slavē ...
Astoņas ES valstis aicina nostiprināt bloka robežas

Astoņas Eiropas Savienības (ES) dalībvalstis aicinājušas Briseli ievērojami nostiprināt Eiropas Savienības (ES) robežas, lai novērstu vēl vienu milzīgu migrācijas krīzi, liecina ziņu aģentūras AFP rīcībā nonākusī vēstule.

Austrija, Dānija, Igaunija, Gri...

Meroni joprojām nav nodevis Lemberga arestēto mantu

Šveices advokāts Rūdolfs Meroni joprojām nav izpildījis pirmās instances tiesas spriedumu un nav nodevis Nodrošinājuma valsts aģentūras (NVA) pārvaldībā bijušā Ventspils mēra Aivara Lemberga ("Latvijai un Ventspilij"), viņa dēla Anrija un meitas Līgas ...



Komentāri