lv
ZKCTHSxOGTEfXIGJ3oPQpsFR8cQ0C7Lc0wF1HJud
1218135

Politikas eksperti par porcelānu Ogrē, 'Saskaņas' nākotni un prezidenta vēlēšanām

Politikas eksperti par porcelānu Ogrē, 'Saskaņas' nākotni un prezidenta vēlēšanām
Krievijas miljardierim piederošas porcelāna privātkolekcijas izstāte Ogrē, "Saskaņas" nākotne un prezidenta vēlēšanas - par šīm un citām aktualitātēm Latvijas politikas vidē, raidījumā "Spried ar Delfi" žurnāliste Alina Lastovska sarunājās ar Rīgas Stradiņa universitātes Politikas zinātnes katedras docētāju Leldi Metlu-Rozentāli un Latvijas Universitātes Sociālo Zinātņu fakultātes Sociālo un politisko pētījumu institūta vadošo pētnieku Ojāru Skudru.
Valmieras un Liepājas basketbolistu duelī kļūst zināmi pirmie kausa finālisti

"Valmiera Glass"/"Vidzemes Augstskola" un "Liepājas" komandu duelī šodien kļūs zināma pirmā Latvijas basketbola "Užavas" kausa izcīņas fināliste.

Mačs Valmieras Olimpiskajā centrā sāksies plkst.19, tiešraidē to pārraidot kanālam TV4.

Pirms nedēļas Liepā...

Porziņģim 18 punkti "Wizards" zaudējumā NBA spēlē

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis pirmdien Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā guva 18 punktus, tomēr viņa pārstāvētā komanda Vašingtonas "Wizards" piedzīvoja zaudējumu savā laukumā.

"Wizards" mājās spēlē ar 91:114 (25:37, 21:29, 26:30...

Igaunijas vēstnieks atstāj Maskavu, Krievijas vēstnieks - Tallinu

Igaunijas prezidents Alars Kariss parakstījis rīkojumu par valsts vēstnieka Maskavā atsaukšanu, un arī Krievijas vēstnieks Tallinā otrdien atstāj amatu, abu valstu diplomātiskajām attiecībām saasinoties saistībā ar Krievijas karu Ukrainā.

Kariss rīkoju...



Komentāri