lv
iG9bdppLpp49tvJ6OeWJRSj9kc9ZRR6TFXMmjgde
1208494

Jaunā Rīgas teātra protests turpinās... (VIDEO) Viņi neapstāsies!

Jaunā Rīgas teātra protests turpinās... (VIDEO) Viņi neapstāsies!

Jaunā Rīgas teātra aktieri un režisori izmisumā par remotdarbu neskaidrību, ko visi, kā jau valsts iestādēs, mētā no vienas instances uz otru, radījis izcilu VIDEO, kad tad beidzot tiks pabiegta teātra rekonstrukcija. Kurš gads tas būs?!

Alvis Hetrmanis:

Par JRT mājas remontu atbild VNĪ, kura pakļauta FM, kuras priekšnieks ir MP. Kariņš ir visilgāk pie šprices esošais premjers un kopš tiem laikiem, visus šos garos gadus, arī turpinās šis bezgalīgais seriāls. JRT objekts ir Kariņa un viņa ierēdņu vizītkarte un simbols. Piemineklis Latvijas birokrātijai.

Cipuļa četrinieks pasaules čempionātā pirmajā trijniekā pirms pēdējā brauciena

Latvijas pilota Emīla Cipuļa vadītais četrinieks ar stūmējiem Dāvi Spriņģi, Matīsu Mikni un Edgaru Nemmi Sanktmoricas trasē Šveicē pirms pasaules čempionāta bobslejā pēdējā, ceturtā brauciena ieņem stabilu trešo pozīciju.

Ceturtais brauciens sāksies plk...

Štrombahs piedzīvoja zaudējumu Deivisa kausa dueļa trešajā vienspēlē

Latvijas tenisists Roberts Štrombahs svētdien "Arēnā Rīga" piedzīvoja zaudējumu Deivisa kausa dueļa trešajā vienspēlē, pretiniecei Izraēlai sērijā līdz trīs uzvarām panākot 2-2.

Tādējādi uzvarētājs duelī noskaidrosies izšķirošajā vienspēlē. Mača uzvarēt...

Latvijas tenisisti "Arēnā Rīga" noslēdz Deivisa kausa dueli ar Izraēlu

Latvijas vīriešu tenisa izlase šodien "Arēnā Rīga" Deivisa kausa Pasaules pirmās grupas "play-off" kārtas duelī ar Izraēlu aizvadīs trīs atlikušos mačus.

Pēc pirmās spēļu dienas, kurā tika aizvadītas divas vienspēles, ar 2-0 vadībā ir Latvijas vienība u...



Komentāri