lv
XpjjOzjLfNgcoaL6apIPwVswyPw3Rz9ExTpmab01
1191898

SEB Izaugsmes programma: inovatīvi risinājumi nepieciešami biznesa un valsts ekonomikas attīstībai

SEB Izaugsmes programma: inovatīvi risinājumi nepieciešami biznesa un valsts ekonomikas attīstībai
Biznesa inovāciju jomā Latvija ievērojami atpaliek no pārējām Eiropas valstīm, tostarp arī mūsu tuvākajiem kaimiņiem – Lietuvas un Igaunijas. Kā liecina Eiropas Inovāciju indeksa* dati, Latvija uzrāda vien 50,8% sniegumu no vidējā Eiropas Savienības (ES) valstu līmeņa, pieauguma straujuma ziņā atpaliekot par teju 10%. Taču inovatīvi risinājumi ir viens no virzītājspēkiem, kas var palīdzēt komersantiem pārvarēt esošos izaicinājumus. Lai veicinātu mazo un vidējo uzņēmumu pārliecību par saviem biznesa lēmumiem un nākotnes iespējām, SEB banka no marta jau astoto reizi īstenos Izaugsmes programmu, un dalībai vēl var pieteikties līdz 20. februārim.
Graudiņa/Samoilova ar uzvaru uzsāk Elite 16 turnīru Dohā

Latvijas duets Tīna Laura Graudiņa un Anastasija Samoilova ceturtdien ar uzvaru uzsāka pludmales volejbola profesionālās tūres jeb "Beach Pro Tour" (BPT) "Elites 16" sērijas turnīru Dohā.

Ar astoto numuru sacensībās izliktās Graudiņa/Samoilova pirmajā m...

Kuldīgā notiks skrējiens Noskrien ziemu

19.februārī plkst.11 pie Kuldīgas Sporta manēžas notiks skrējiens "Noskrien ziemu", informēja pašvaldības mārketinga un sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Ilze Meirupska-Eglīte.

Skrējiens tiek rīkots, lai veicinātu veselīgu un dabai draudzīgu dzīves...

Janvāris Latvijā bijis trešais mitrākais novērojumu vēsturē
Šā gada pirmajā mēnesī nokrišņu daudzums Latvijā vidēji sasniedza 80,9 milimetrus jeb 160% no normas, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra apkopotie dati.


Komentāri