lv
uGVGcjIGl4Ljfayp3t31MnDKoySjCbaZxiPtmpgU
1189273

Pagājušajā nedēļā Covid-19 gadījumu skaits samazinājies par 13%

Pagājušajā nedēļā Covid-19 gadījumu skaits samazinājies par 13%

Nedēļā no 23. līdz 29.janvārim jaunatklāto Covid-19 gadījumu skaits Latvijā ir samazinājies par 13%, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) dati.

Kopumā pagājušajā nedēļā Latvijā reģistrēti 154 jauni Covid-19 gadījumi un veikti 1606 testi, kas ir par 15,1% mazāk nekā janvāra trešajā nedēļā. Pozitīvo testu īpatsvars bija 9,6%, kas ir par 0,2%% mazāk nekā janvāra trešajā nedēļā.

Savukārt par 2,3% palielinājies pacientu skaits stacionāros ar apstiprināto Covid-19 infekciju.

Janvāra pēdējā nedēļā reģistrēti astoņi nāves gadījumi Covid-19 pacientiem, kamēr mēneša trešajā nedēļā tādu bija deviņi.

Iepriekšējās nedēļas laikā Covid-19 gadījumu skaits samazinājies visos Latvijas reģionos. Saslimstības samazinājums novērots visās vecuma grupās.

Pokaiņu mežā veiks mežsaimnieciskos darbus mizgrauža izplatības ierobežošanai
AS "Latvijas valsts meži" (LVM) Dobeles novada Pokaiņu mežā veiks mežsaimnieciskos darbus egļu astoņzobu mizgraužu izplatības ierobežošanai, liecina LVM publicētā informācija.
Rosina apsūdzēt divus Lietuvas pilsoņus par Vaļagina slepkavību

Valsts policija (VP) pirmdien Rīgas Austrumu prokuratūrai nodevusi kriminālprocesu par pērn martā Rīgā, Pļavnieku mikrorajonā, izdarīto noziedznieka Genādija Vaļagina slepkavību, aģentūru LETA informēja VP Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Prokuratūrai būs ...

Samoilovam un Šmēdiņam uzvara, Pļaviņš/Samoilovs cieš zaudējumu

Latvijas duets Mārtiņš Pļaviņš/Mihails Samoilovs otrdien Dohā sezonu pludmales volejbola profesionālās tūres jeb "Beach Pro Tour" (BPT) "Elites 16" sērijas turnīrā uzsāka ar zaudējumu kvalifikācijas pirmajā kārtā, bet uzvaru svinēja otrs Latvijas duets...



Komentāri