lv
pVF5ZnRUVRO1YJZ2cNUkOMiA13TtCytzkEODHqx5
1185358

Daudzviet Latvijā snieg

Daudzviet Latvijā snieg
Rīga, 1.febr., LETA. Februāra pirmajā rītā Latvijā ir apmācies laiks un daudzviet snieg, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Rīga, 1.febr., LETA. Februāra pirmajā rītā Latvijā ir apmācies laiks un daudzviet snieg, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Biezākā sniega sega saglabājas austrumu novados - 8 centimetri Vidzemes augstienē, 10 centimetri Alūksnē un 22 centimetri Dagdā.

Pūš lēns līdz mērens dienvidu, dienvidaustrumu vējš. Gaisa temperatūra -1..+1 grāds, Dienvidkurzemes novadā un Liepājā līdz +3 grādiem.

Rīgā apmācies un sniegots rīts, dienvidu vējš pūš ar ātrumu četri metri sekundē un gaisa temperatūra ir aptuveni nulle grādu.

Maksimālā gaisa temperatūra otrdien LVĢMC novērojumu tīklā bija no +0,8 grādiem Alūksnē līdz +4,4 grādiem Liepājā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 31.janvārī bija +18..+19 grādi Portugāles un Spānijas dienvidos, kā arī Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz trešdienu -24 grādi Zviedrijā.

Oficiālā vizītē ieradīsies Polijas prezidents Duda
Rīga, 1.febr., LETA. Latvijā šodien līdz rītdien oficiālā vizītē uzturēsies Polijas prezidents Andžejs Duda ar dzīvesbiedri Agatu Kornhauzeri-Dudu, aģentūru LETA informēja Valsts prezidenta kancelejas Mediju centra vadītāja Justīne Deičmane.

Rī...

Sākas reģistrācija Krievijas pilsoņu valsts valodu pārbaudēm pastāvīgās uzturēšanās atļaujas pagarināšanai
Rīga, 1.febr., LETA. No šodienas Krievijas pilsoņi, kuriem līdz šī gada septembrim ir jāsniedz latviešu valodas prasmi apliecinoši dokumenti pastāvīgās uzturēšanās atļaujas Latvijā saņemšanai, var uzsākt reģistrāciju valsts valodas pārbaudēm.

R...

Prezentēs vasarā gaidāmo pasaules latviešu zinātnieku kongresu "Zinātne Latvijai"
Rīga, 1.febr., LETA. Šodien notiks piektā pasaules latviešu zinātnieku kongresa "Zinātne Latvijai" prezentācijas pasākums, aģentūru LETA informēja Izglītības un zinātnes ministrija (IZM).

Rīga, 1.febr., LETA. Šodien notiks piektā pasaules latvi...



Komentāri