lv
LNRcI1cMQu6P4FmRFgP2a1NlXo2KK3UHNtEYG4au
1181193

Valters Nollendorfs: Vēsture joprojām ir kaujas lauks

Valters Nollendorfs: Vēsture joprojām ir kaujas lauks
13. janvārī, uzrunājot Latvijas Vēsturnieku biedrības konferences dalībniekus, Valsts prezidents Egils Levits rosināja veidot Latvijas Vēsturiskās atmiņas un demokrātiskās izglītības institūtu. Tā atbildībā būtu it sevišķi Latvijas vēstures un Latvijas valsts demokrātisko vērtību komunikācija – gan Latvijas sabiedrībā, gan ārvalstīs.
Swedbank peļņa Latvijā pērn sasniegusi 135 miljonus eiro

"Swedbank" peļņa Latvijā pērn bija 135 miljoni eiro, kas ir par 55,17% jeb 48 miljoniem eiro vairāk nekā 2021.gadā, ziņo banka.

Peļņa galvenokārt palielinājusies, jo pieauguši bankas ieņēmumi. Bankas izdevumi šajā laika posmā arī ir auguši, skaidro bank...

Eksperti: Autoritārās valstis korupciju izmanto ārpolitisko mērķu sasniegšanai

Starptautiskā pretkorupcijas organizācija "Transparency International", otrdien publicējot ikgadējo korupcijas uztveres indeksu, norādījusi uz salīdzinoši jaunu parādību - autoritārās valstis arvien aktīvāk izmanto korupciju savu stratēģisko ārpolitisk...

Skolotājam jākļūst par vienu no pieprasītākajām profesijām - Čakša

Skolotājam ir jākļūst par vienu no jauniešu pieprasītākajām profesijām, intervijā Latvijas Televīzijas (LTV) raidījumam "Rīta panorāma" sacīja izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV).

Šādu redzējumu viņa pauda kontekstā ar šonedēļ notiekošajām s...



Komentāri