lv
Yp2RhYeh0cxeHUF60AdfJSPengc67nsnVNnCwJqH
1180323

Otrdienas rītā daudzviet īslaicīgi nokrišņi

Otrdienas rītā daudzviet īslaicīgi nokrišņi
Rīga, 31.janv., LETA. Otrdienas rītā daudzviet Latvijas centrālajā un austrumu daļā īslaicīgi līst un snieg, liecina meteoroloģiskā informācija.

Rīga, 31.janv., LETA. Otrdienas rītā daudzviet Latvijas centrālajā un austrumu daļā īslaicīgi līst un snieg, liecina meteoroloģiskā informācija.

Debesis mākoņainas, Kurzemē tās skaidrojas. Uz ceļiem veidojas apledojums.

Valsts austrumu novadus klāj sniega sega, Alūksnes un Vidzemes augstienē tās biezums ir vidēji deviņi centimetri, bet dziļākais sniegs saglabājas Dagdas novērojumu stacijā - 23 centimetri.

Gaisa temperatūra 0..+2 grādi, Kurzemes rietumu piekrastē līdz nepilniem +4 grādiem. Pūš mērens rietumu, ziemeļrietumu vējš, piekrastē tas pūš spēcīgāk, naktī Ventspils ostā reģistrētas brāzmas līdz 20 metriem sekundē.

Rīgā mākoņains rīts, vēl iespējami īslaicīgi nokrišņi. Rietumu, ziemeļrietumu vējš brāzmās pūš ar ātrumu līdz 11 metriem sekundē, Daugavgrīvā - līdz 15 metriem sekundē. Gaisa temperatūra +1..+2 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra pirmdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +0,7 grādiem Dagdā līdz +5,0 grādiem Rucavā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 30.janvārī bija +17 grādi vietām Vidusjūras reģionā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz otrdienu -25 grādi Skandināvijas ziemeļos.

"Manabalss.lv" iniciatīvas biežāk apskatās cilvēki no Latvijas, Lielbritānijas un Vācijas
Rīga, 31.janv., LETA. Sabiedrības iniciatīvu portāla "Manabalss.lv" iniciatīvas biežāk apskatās cilvēki no Latvijas, Lielbritānijas un Vācijas, aģentūra LETA noskaidroja platformā.

Rīga, 31.janv., LETA. Sabiedrības iniciatīvu portāla "Manabalss...

Janvāra pēdējā dienā debesis brīžiem skaidrosies

Otrdien, 31.janvārī, Latvijas lielākajā daļā debesis brīžiem skaidrosies, ļaujot uzspīdēt saulei, prognozē sinoptiķi.

Saulainākā diena gaidāma Kurzemē, savukārt valsts austrumu daļā vietām vēl nedaudz īslaicīgi snigs.

Pūšot mērenam rietumu vējam, gaisa ...

LOK prezidents: Pašreizējā situācijā Latvija nepiedalītos olimpiskajās spēlēs kopā ar agresorvalstīm

Pašreizējā situācijā, kad Krievija turpina karadarbību Ukrainā, Latvija nepiedalītos olimpiskajās spēlēs kopā ar agresorvalstīm Krieviju un Baltkrieviju, sarunā ar Latvijas Televīziju norādīja Latvijas Olimpiskās komitejas (LOK) prezidents Žoržs Tikmer...



Komentāri