lv
bGmN1D3rErgrYUodFW1834u3MHpbZDZUUA8UsyyG
1180316

Sandra Kalniete: Mūsu lielā demokrātijas skola bija Atmoda

Sandra Kalniete: Mūsu lielā demokrātijas skola bija Atmoda
Valsts prezidenta kungs, godātie Demokrātijas akadēmijas dibinātāji! Paldies par pagodinošo ielūgumu piedalīties Demokrātijas akadēmijas atklāšanā. Akadēmija ir ļoti vajadzīga, jo šis ir demokrātijai sarežģīts laiks, kas biedējoši iezīmējas Latvijā, Eiropā un pasaulē. Ir šokējoši zināt, ka 21. gadsimtā demokrātisko valstu ir mazāk nekā nedemokrātisko. Tepat aiz Latvijas robežas ir divas agresīvas diktatūras – Krievija un Baltkrievija, kurās ar visbrutālākajām metodēm apspiež cilvēktiesības, iesloga par jebkuru atkāpi no režīma oficiālajām "patiesībām".
Turpinās skatīt bijušās politiķes Brokas krimināllietu
Rīga, 31.janv., LETA. Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā šodien plkst.14 turpinās skatīt bijušās politiķes, tieslietu ministres un Latvijas Biatlona federācijas vadītājas Baibas Brokas krimināllietu, aģentūra LETA noskaidroja tiesā.

Rī...

Tiesa izvērtēs Bunkus slepkavības lietā apsūdzētā uzņēmēja Uļmana drošības līdzekli

Rīgas pilsētas tiesa šodien izvērtēs drošības līdzekli uzņēmējam Mihailam Uļmanim, kurš apsūdzēts maksātnespējas administratora un advokāta Mārtiņa Bunkus slepkavības lietā.

Iepriekš tiesa lēma turpināt piemērot drošības līdzekli apcietinājumu maksātnes...

CSP sāks aptaujāt iedzīvotājus par ienākumiem un dzīves apstākļiem

Centrālā statistikas pārvalde (CSP) šodien sāks ikgadējo iedzīvotāju aptauju par ienākumiem un dzīves apstākļiem, informēja CSP pārstāvji.

Paredzēts aptaujāt ap 8000 Latvijas mājsaimniecību, kas atlasītas ar nejaušas gadījuma izlases metodi. Kopumā Latv...



Komentāri