lv
11vcmdSK4RlPPW50XjEf2zgzoi52pD8QMPnKFBfM
1178461

Par Depozīta iepakojumu operatora padomes priekšsēdētāju iecelta Šure

Par Depozīta iepakojumu operatora padomes priekšsēdētāju iecelta Šure

Par SIA "Depozīta iepakojumu operatora" (DIO) padomes priekšsēdētāju iecelta Latvijas Pārtikas uzņēmumu federācijas padomes priekšsēdētāja Ināra Šure, informēja DIO.

Līdztekus par priekšsēdētāja vietnieku DIO padome iecēlusi "Eco Baltia" valdes priekšsēdētāju Māri Simanoviču.

Organizācijā skaidro, ka par DIO padomes priekšsēdētāju pagājušajā nedēļā Uzņēmuma reģistrā kļūdaini reģistrēts Lietuvas pilsonis Rolands Viršils. Padomes sēdē Viršils tika iecelts par tās locekli, nevis vadītāju.

DIO norāda, ka dati par jauno padomes sastāvu Uzņēmumu reģistrā tiks atjaunoti 31.janvārī.

Darbu kompānijas padomē turpina "Coca-Cola HBC Latvia" valdes locekle Estere Āķe, Latvijas Mazumtirgotāju biedrības un "Latvian Retail Management" vadītājs Imants Kelmers, "Cido grupas" valdes loceklis Marijus Valds Kirstuks, "Tērvetes AL" valdes priekšsēdētājs un alus darītavas vadītājs Valters Paškausks un "Cēsu alus" valdes priekšsēdētāja Eva Sietiņsone.

Jau vēstīts, ka, saskaņā ar "Firmas.lv" publiskoto informāciju, 24.janvārī padomi atstājis līdzšinējais padomes priekšsēdētājs Ģintars Varns, kurš amatā bija kopš 2021.gada janvāra. Viņa vietā iecelts Viršils.

DIO reģistrēts 2020.gadā, un tā pamatkapitāls ir 124 500 eiro.

DIO īpašnieki ir SIA "Alus un dzērienu iepakojuma savienība" (18,07%), SIA "Coca-Cola HBC Latvia" (18,07%), SIA "Cido grupa" (12,05%), AS "Cēsu alus" (12,05%), AS "PET Baltija" (12,05%), AS "Aldaris" (12,05%), Latvijas Mazumtirgotāju biedrība (9,64%) un Latvijas Alus darītāju savienība (6,02%).

Pēdējā mēneša laikā 43% aptaujāto iedzīvotāju bijuši saaukstējušies

Turpinoties gripas un citu sezonālo augšējo elpceļu vīrusu sezonai, kopumā 43% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju pēdējā mēneša laikā ir bijuši saaukstējušies, secināts "Benu aptiekas" "Stresa termometra" aptaujā.

55% aptaujāto pēdējā mēneša laikā ar saauks...

Šmits: Pārtikas ražošana un lauksaimniecība ir nacionālās drošības jautājums

Pārtikas ražošana un lauksaimniecība ir valsts nacionālās drošības jautājums, Eiropas Savienības (ES) Lauksaimniecības un zivsaimniecības padomes sanāksmē Briselē uzsvēris zemkopības ministrs Didzis Šmits (AS).

Kā informē Zemkopības ministrijā (ZM), san...

Okupeklis - gada vārdu godā. Ko tas nozīmē?

Par pagājušā gada vārdu pasludināts okupeklis, kas apzīmē pieminekli kā okupācijas laika palieku, pirmdien paziņoja aptaujas "Gada vārds, nevārds un spārnotais teiciens" rīkotāji.

Starp gada nevārda kandidātiem pirmo vietu ieguva neatbilstoši lietotie "...



Komentāri