lv
R8aUn6zj2FVrRv4rXbiAvf4UrHKiIzba6Cnp1dAa
1175563

Porziņģis jau pirmdienas spēlē varēs atgriezties laukumā

Porziņģis jau pirmdienas spēlē varēs atgriezties laukumā

Latvijas basketbolists Kristaps Porziņģis jau pirmdienas spēlē varēs atgriezties laukumā, svētdien paziņoja viņa pārstāvētā Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) komanda Vašingtonas "Wizards".

Pagājušajā sestdienā Porziņģis sastieptas potītes dēļ nepabeidza NBA maču un viņa atgriešanās laiks netika precīzi norādīts, vien komandai paziņojot, ka tas varētu būt tuvāko nedēļu laikā.

Vašingtonas vienība nākamo spēli aizvadīs pirmdien (otrdien plkst.3 pēc Latvijas laika), kad viesosies pie Sanantonio "Spurs". Porziņģim šī varētu būt atgriešanās spēle pēc trīs maču izlaišanas, bet sezonā kopumā viņš izlaidis astoņas no 49 komandas spēlēm.

Porziņģis šosezon 41 mačā vidēji 33 minūtēs guvis 22,1 punktu, izcīnījis 8,8 atlēkušās bumbas un bloķējis 1,5 metienus.

"Wizards" svinējusi piecus panākumus pēc kārtas un ar 23 uzvarām 49 cīņās ir desmitā Austrumu konferencē.

Gulbenē no marta siltumenerģijas tarifs samazināsies par 14,66%
Rīga, 30.janv., LETA. Gulbenē no marta plānots samazināt siltumenerģijas tarifu par 14,66%, liecina paziņojums oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Rīga, 30.janv., LETA. Gulbenē no marta plānots samazināt siltumenerģijas tarifu par 14,66%,...

Balceru ievieto neaizsargāto spēlētāju sarakstā

Nacionālās hokeja līgas (NHL) komanda Tampabejas "Lightning" ievietojusi Latvijas uzbrucēju Rūdolfu Balceru neaizsargāto spēlētāju sarakstā, liecina NHL statistikas vietnē "CapFriendly" publicētā informācija.

Balcers neaizsargāto spēlētāju sarakstā nonā...

Finanšu iestāžu peļņa pērn sasniegusi 326,3 miljonus eiro

Latvijas monetārās finanšu iestādes (MFI), galvenokārt bankas, pagājušajā gadā strādāja ar 326,3 miljonu eiro peļņu, kas ir par 26,5% vairāk nekā 2021.gadā, liecina Latvijas Bankas publiskotā informācija.

Tostarp decembrī monetārās finanšu iestādes strā...



Komentāri