lv
mHBnNy0pJzWI54CaPnYnPToTwvTK4Z1LNN2pTA9m
1175362

Pirmdienas rītā Latvijā līst un snieg

Pirmdienas rītā Latvijā līst un snieg
Rīga, 30.janv., LETA. Pirmdienas rītā Latvijā turpinās lietus un slapjš sniegs, valsts austrumu daļā dažviet snieg stipri, liecina meteoroloģiskā informācija.

Rīga, 30.janv., LETA. Pirmdienas rītā Latvijā turpinās lietus un slapjš sniegs, valsts austrumu daļā dažviet snieg stipri, liecina meteoroloģiskā informācija.

Debesis apmākušās. Dienvidrietumu vējš brāzmās pūš ar ātrumu 12-17 metri sekundē, Kurzemes rietumu piekrastē reģistrētas brāzmas līdz 23 metriem sekundē.

Gaisa temperatūra +1..+4 grādi, valsts austrumos 0..+1 grāds.

Austrumu novadus klāj 2-7 centimetrus bieza sniega sega, Dagdā tās biezums sasniedz 14 centimetrus.

Rīgā apmācies un lietains rīts, gaisa temperatūra +3..+4 grādi, dienvidrietumu vējš brāzmās pūš ar ātrumu līdz 17 metriem sekundē.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -0,1 grāda Dagdā līdz +4,5 grādiem Rucavā, Liepājā un Pāvilostā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 29.janvārī bija +17 grādi Portugāles dienvidos un Albānijā, kā arī +21 grāds Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu -21 grāds Skandināvijas ziemeļos.

Turpinās iztiesāt Rīgas reģiona kriminālpolicijas priekšnieka Sozinova krimināllietu
Rīga, 30.janv., LETA. Rīgas pilsētas tiesa Vidzemes priekšpilsētā šodien slēgtā sēdē plkst.10.30 turpinās skatīt kādreizējā Rīgas reģiona kriminālpolicijas priekšnieka Andreja Sozinova krimināllietu, kurā viņš apsūdzēts par slepenu dokumentu vākšanu, i...
Ar pirmo mācību nodarbību Rīgas pilī atklās projektu "Demokrātijas akadēmija"
Rīga, 30.janv., LETA. Šodien Rīgas pilī ar pirmo mācību dienu "Demokrātija un pilsoniskā sabiedrība Latvijā un Eiropā" tiks atklāts izglītības projekts "Demokrātijas akadēmija", aģentūru LETA informēja projekta īstenotāji.

Rīga, 30.janv., LETA....

Šmits ES Lauksaimniecības un zivsaimniecības padomē pārrunās kara Ukrainā ietekmi uz lauksaimniecību un pārtikas ražošanu
Rīga, 30.janv., LETA. Zemkopības ministrs Didzis Šmits (AS) šodien Eiropas Savienības (ES) Lauksaimniecības un zivsaimniecības padomē pārrunās kara Ukrainā ietekmi uz lauksaimniecību un pārtikas ražošanu, aģentūru LETA informē Zemkopības ministrijā (ZM...


Komentāri