lv
V40XQTdiYhtKINATPd0hbis68hNxzsvLTJz6rUY7
1170769

Dailes teātris iznomā telpas kafejnīcas vajadzībām

Dailes teātris iznomā telpas kafejnīcas vajadzībām
Rīga, 29.janv., LETA. Izsolē VSIA "Dailes teātris" plāno noskaidrot, kam nomā uzticēt teātra kafejnīcu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Rīga, 29.janv., LETA. Izsolē VSIA "Dailes teātris" plāno noskaidrot, kam nomā uzticēt teātra kafejnīcu, liecina informācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

VSIA "Dailes teātra" tīmekļvietnē norādīts, ka interesentiem tiks iznomāti 103,27 kvadrātmetri. Telpu nomas zemākā solāmā maksa mēnesī ir 10 eiro kvadrātmetrā bez pievienotās vērtības nodokļa. Plānotais iznomāšnas termiņš ir pieci gadi no līguma slēgšanas brīža. Izsoles nolikumā uzsvērts, ka nomniekam nav tiesību nomas objektu vai tā daļu nodot apakšnomā.

Pretendenti var iesniegt pieteikumus līdz 20.februāra plkst.14. Pieteikumi jāiesniedz slēgtā aploksnē un jāadresē "Dailes teātra" Izsoles komisijai Brīvības ielā 75, Rīgā, LV-1001. Pieteikumus atvērs teātrī 20.februāra plkst.14.15. Izsoles komisija piešķirs līguma slēgšanas tiesības pretendentam, kura pieteikums atbilst gan nolikuma prasībām, gan piedāvājis visaugstāko cenu.

Pretendentam būs jāsniedz ēdināšanas pakalpojumu apmeklētājiem, jāveic telpu vizuālā noformēšana un pielāgošana kafejnīcas darba vajadzībām. Kafejnīcai jābūt atvērtai pasākumu norises laikā atbilstoši teātra repertuāra plānam, vismaz divas stundas pirms izrādes sākuma un divas stundas pēc izrādes beigām.

Tāpat pretendentam jānodrošina paša apmaksāts speciālista nolēmums par to, vai uz jumta drīkst izbūvēt terasi ar sēdvietām un vai ārpusē drīkst pievienot kāpnes uz terasi. Visi iespējamie būvdarbi, kā arī dizaina un interjera risinājumi būs jāsaskaņo ar teātra arhitektu. Izsoles uzvarētājam būs jānodrošina teātra arhitekta apstiprināta ventilācijas sistēmas izbūve.

Pretendentam par saviem līdzekļiem būs jāatver kafejnīca atbilstoši prasībām sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumu sniegšanai. Būs arī jāakceptē un jāizmanto kafejnīcas nosaukums "Kase". Izsoles nolikumā uzsvērts, ka kafejnīcas stilam jāatbilst ēkas stilam un teātra darbības specifikai, piedāvājot atbilstošu ēdienu un dzērienu karti.

Nomniekam ir noteikta obligāta pieredze ēdināšanas biznesā pēdējo septiņu gadu laikā, tajā skaitā liela mēroga ēdināšanas pasākumu nodrošināšanā.

Izsoles nolikumā ir noteiktas arīdzan prasības ēdienam, piemēram, pretendentam būs jānodrošina ēdiena gatavošana ārpus teātra kafejnīcas telpām, to piegādājot katru dienu. Jānodrošina iespēja saņemt veģetāro un vegāno ēdienu visās maltītēs, kā arī jānodrošina tādu dzērienu un ēdienu sortiments, kā pagatavošanai nav nepieciešama virtuves tehnika.

Kā liecina "Firmas.lv", VSIA "Dailes teātris" apgrozījums 2021.gadā sasniedza 808 521 eiro, bet peļņa - 3953 eiro. Savukārt dati par pagājušo gadu patlaban nav pieejami.

Nebūs pieejams portāls "Latvija.lv" un e-pakalpojumi
Rīga, 29.janv., LETA. Šodien lietotājiem nebūs pieejams valsts pārvaldes pakalpojumu portāls "Latvija.lv" un e-pakalpojumi, aģentūru LETA informēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Rīga, 29.j...

Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja esošie un bijušie darbinieki atskatīsies uz barikāžu laiku
Rīga, 29.janv., LETA. Rīgas vēstures un kuģniecības muzejā (RVKM) šodien plkst.14 notiks pasākums "Skats no "aizkulisēm". 1991.gada barikāžu laiks muzejā un Doma baznīcā", aģentūru LETA informēja muzeja pārstāve Ingrīda Lukašēviča.

Rīga, 29.jan...

PMLP aprīlī sūtīs vēstules Krievijas pilsoņiem, kuru uzturēšanās atļaujas septembrī kļūs nederīgas
Valsts izglītības un satura centrs (VISC) mudina jau martā pieteikties latviešu valodas zināšanu pārbaudījumam pieteikties tos 17 000 Krievijas pilsoņu, kuru pastāvīgās uzturēšanās atļaujas (PUA) Latvijā zaudēs spēku 1. septembrī un kuriem apliecinājum...


Komentāri