lv
r9gdZltzECpLcBNuKjvZ1ILzuYzJtuOFG5UNNyNs
117074

Kam Kirkorovs vairākkārt sitis ar ziedu pušķi?!

Kam Kirkorovs vairākkārt sitis ar ziedu pušķi?!

Internetā klejo video, kurā redzams dziedātājs Filips Kirkorovs, izrādot agresiju pret kādu vīrieti. Mūziķis vīrietim vairākkārt iesitis ar ziedu pušķi pa seju.

Atklājies, ka ar mūziķa agresiju saskāries nevis pielūdzējs, kurš ieradies baudīt Kirkorova šovu, bet gan viņa apsargs. Dziedātāja apsargi koncertu laikā sēž pirmajās rindās un uzmana notiekošo.
Preses sekretāre skaidro, ka Filipam nav paticis, ka apsargs agresīvi izturas pret viņa pielūdzējiem, grūstot ikvienu, kurš dodas pie skatuves, lai pasniegtu ziedus. Tas licis komandas biedru nolikt pie vietas.

“Viņš aizstāvēja fanus, jo viņi netika pielaisti pie skatuves. Apsargs necienīgi izturējies pret pielūdzējiem, tāpēc mūziķim nācies doties skatītāju rindās un atrisināt situāciju,” tā zvaigznes pārstāve.

Portāls starhit.ru raksta, ka pēdējā laikā Kirkorovs pārsteidz savus talanta cienītājus, viņš iesaistās konfliktos ar citām slavenībām, piemēram, ar Nargiz un Viktoriju Boņu, tad uzstājas ļoti ekstravagantos tērpos.

Par ekstravaganto tērpu, kurā mākslinieks izskatījies kails, Filips saka, ka viņa komanda ir īsti huligāni. Pat viņš bijis šokā no tērpa. Nav bijis laiks pārģērbties – nācies doties un dziedāt, kā nekā šovam jāturpinās.

Mūziķis uzsver, ka tādi joki viņam nepatīk, viņš atcerēsies komandas jociņu uz ilgu laiku un sagatavos viņiem cienīgu atbildi.

Rihards Kols neredz vajadzību domāt par alternatīviem koalīcijas modeļiem

Pašlaik nav vajadzības izskatīt kādus alternatīvus koalīcijas sastāva modeļus, sarunā ar aģentūru LETA pauda parlamentārietis Rihards Kols (NA), vaicāts par Ministru prezidenta Krišjāņa Kariņa (JV) pausto par citiem iespējamajiem koalīcijas modeļiem ga...

Kā turpmāk rīdzinieki maksās par sabiedrisko transportu - vai pavisam citādi?

Rīgas domnieki cer uz būtisku pasažieru paradumu maiņu pēc sabiedriskā transporta biļešu reformas Rīgā.

Kā šodien preses konferencē informēja Rīgas vicemērs Vilnis Ķirsis (JV), sabiedriskajam transportam ir jākļūst par "mobilitātes karali".

Sabiedriskai...

VIDEO. Liepnieks spriež, kas notiks, ja Kariņam neizdosies izveidot valdību

Ja partneru ambīciju dēļ valdības veidošanas sarunas tomēr neizdosies izkustināt, vai ir iespējama vēl kāda cita koalīcija un kas tajā varētu ietilpt, kurš varētu būt valdības veidotājs, stāsta politisko procesu vērotājs, rakstnieks Jurģis Liepnieks.



Komentāri