lv
o7N9B4GatRYWu4g6Eb4IGkvIyeNafQCf7sBw0N9z
116466

Rīgas Dzemdību namā atklās fotogrāfiju izstādi Piedzimšana

Rīgas Dzemdību namā atklās fotogrāfiju izstādi Piedzimšana

Atzīmējot Rīgas Dzemdību nama 75.gadadienu, šodien plkst.11 iestādē notiks fotogrāfiju izstādes "Piedzimšana" atklāšana, informēja Rīgas Dzemdību nama Komunikācijas vadītāja Baiba Auzāne.

"Piedzimšana" ir stāsts par četrām ģimenēm, kuras dalījās pieredzē par bērniņa sagaidīšanu pasaulē. Fotogrāfijas iezīmē mūsdienu dzemdību praksi, kurā liela nozīme ir atbalstam, ko sieviete saņem no partnera, ģimenes un mediķu sadarbībai un uzticēšanās pilnām attiecībām.

Fotogrāfiju autore ir Kristīne Madjare, un viņa apguvusi fotogrāfiju Tartu Mākslas koledžā, papildus studējusi arī Hannoveres Lietišķo zinātņu un mākslas universitātē Vācijā un ISSP, piedalījusies vairākās izstādēs gan Latvijā, gan ārzemēs.

Izstādes atklāšana notiks Dzemdību nama Baltajā zālē, Miera ielā 45. Tajā piedalīsies Valsts prezidenta kundze, Dzemdību nama fonda patronese Andra Levite, bet muzikālu sveicienu dāvās akordeoniste Ksenija Sidorova, kura šovasar Dzemdību namā sagaidīja dēliņu.

No 11.novembra izstāde bez maksas būs apskatāma visiem interesentiem.

ASV ģenerālis: Krievi Ukrainā zaudējuši vairāk nekā 100 000 karavīru
Krievu paziņojums par Hersonas atstāšanu un paredzamais frontes sastingums gaidāmās ziemas laikā var sniegt Krievijai un Ukrainai iespēju miera sarunām, trešdien izteicies ASV apvienotās štābu priekšnieku komitejas priekšsēdētājs ģenerālis Marks Millijs.
Jaunākās prognozes: nākamnedēļ var sākties meteoroloģiskā ziema

Nākamnedēļ gaidāmais gaisa temperatūras kritums Latvijā var būt straujāks nekā prognozēts iepriekš - iespējama meteoroloģiskās ziemas iestāšanās, liecina jaunākās laika prognozes.

Līdz svētdienai, 13.novembrim, Latvijā saglabāsies rekordaugsta gaisa te...

Ja gribi sauli - jādodas uz Kurzemi! Gaišāks laiks Mārtiņdienā gaidāms tikai tur

Ceturtdien galvenokārt tikai Kurzemē uzspīdēs saule, prognozē sinoptiķi.

Valsts lielākajā daļā īslaicīgi līs, tai skaitā Kurzemē gaidāmas lietusgāzes, bet Latgales dienvidos līs ilgstoši.

Vietām, galvenokārt Austrumlatvijā, saglabāsies dūmaka. Maksimālā...



Komentāri