lv
4YwYPq20ZBh0hNgqjMDF3KCt8oNY9ro8I6VklkFh
1164618

Salaspilī martā ūdens tarifi pieaugs par 35,7%

Salaspilī martā ūdens tarifi pieaugs par 35,7%

Salaspilī no 1.marta par ūdenssaimniecības pakalpojumiem būs jāmaksā 3,08 eiro par kubikmetru, kas ir par 35,7% vairāk nekā šobrīd, liecina oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis" publicētais Sabiedrisko pakalpojumu regulēšanas komisijas (SPRK) lēmums par SIA "Valgums-S" ūdenssaimniecības pakalpojumu tarifiem.

No 1.marta līdz 30.aprīlim Salaspilī par ūdensapgādes pakalpojumiem būs jāmaksā 1,32 eiro par kubikmetru, kas ir par 45,1% vairāk nekā patlaban, bet kanalizācijas pakalpojumu tarifs pieaugs par 29,4% - līdz 1,76 eiro par kubikmetru.

Savukārt no 1.maija ūdensapgādes pakalpojumu tarifs pieaugs vēl par 4,5% un sasniegs 1,38 eiro par kubikmetru, bet kanalizācijas pakalpojumu tarifs - vēl par 6,3% un būs 1,87 eiro par kubikmetru.

Šobrīd "Valgums-S" lietotājiem par ūdensapgādes pakalpojumiem jāmaksā 0,91 eiro par kubikmetru, bet par kanalizācijas pakalpojumiem - 1,36 eiro par kubikmetru.

Sākta diskusija par veselības sistēmas finanšu ietvara pilnveidi

Piektdien Rīgā norisinājās augsta līmeņa seminārs par veselības nozares finansēšanu un veselības pakalpojumu pieejamības un kvalitātes uzlabošanu. Dzīves kvalitāte, tostarp iedzīvotāju veselība, ir viena no valdības galvenajām prioritātēm, tādēļ tika r...

Uģis Kuģis pastāsta par jaunības grēkiem (+VIDEO)

Latvijas slavenākais krišnaīts Uģis Kuģis intervijā YouTube raidījumam "Limbažniek Zin Pa Ko I Run", pastāstījis par saviem trakulīgajiem jaunības gadiem Limbažos.

Uģis atzinies, ka skolas gados vēlējies izcelties un nekad nav domājis, ka dzīvē būs kādi...

'DiscoverEU': 200 Latvijas jaunieši bez maksas apceļos Eiropu
Iniciatīvas "DiscoverEU" iespēju bezmaksas apceļot Eiropu ieguvuši 200 Latvijas jaunieši, informēja Jaunatnes starptautisko programmu aģentūra (JSPA) Komunikācijas nodaļas vecākā komunikācijas speciāliste Egija Ļuļēna.


Komentāri