lv
b2TTNnVXtqOjISJ8kAjitb98CzTtETtPjJ8VgE6c
1156567

Latvijā saglabājas apmācies un vietām lietains laiks

Latvijā saglabājas apmācies un vietām lietains laiks
Rīga, 26.janv., LETA. Ceturtdienas rītā Latvijā saglabājas apmākušās debesis un vietām valsts ziemeļos ir lietus un atkala, liecina meteoroloģiskā informācija.

Rīga, 26.janv., LETA. Ceturtdienas rītā Latvijā saglabājas apmākušās debesis un vietām valsts ziemeļos ir lietus un atkala, liecina meteoroloģiskā informācija.

Pūš lēns līdz mērens dienvidrietumu vējš; lielākās vēja brāzmas pēdējā diennaktī bija 16 metri sekundē Ventspils ostā.

Daļā valsts saglabājas 1-5 centimetrus plāna sniega kārtiņa, bet Dagdas novērojumu stacijā aizvien ir 13 centimetri sniega.

Gaisa temperatūra piecos rītā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no -2,2 grādiem Jēkabpilī līdz +2,8 grādiem Pāvilostā, Ventspilī un Kolkā.

Rīgā apmācies rīts, pūš dienvidrietumu vējš četri metri sekundē, gaisa temperatūra +1 grāds.

Maksimālā gaisa temperatūra trešdien bija no -0,5 grādiem Dagdā līdz +3,5 grādiem Ventspilī.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 25.janvārī bija +18 grādi Grieķijā un +21 grāds Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz ceturtdienu -18..-20 grādi Alpu kalnos, Somijas ziemeļos un Krievijā.

Saeimā notiks ikgadējās ārpolitikas debates
Rīga, 26.janv., LETA. Saeimas sēdē šodien notiks ikgadējās ārpolitikas debates, un tajās ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV) deputātiem ziņos par paveikto un iecerēto darbību valsts ārpolitikā un Eiropas Savienības (ES) jautājumos, aģentūru LETA inf...
VM: Katra tikšanās ar Onkoloģisko pacientu organizāciju ir ieguvums

Veselības ministrijas speciālisti otrdien, 24.janvārī, tikās ar Latvijas Onkoloģisko pacientu organizāciju apvienību "Onkoalianse", lai aktualizētu jautājumus par onkoloģijas pacientu ārstēšanu un aprūpi, informēja Veselības ministrijas preses sekretār...

Talsu novadā iedzīvotāji aktualizējuši jautājumu par trīs ielu nosaukumu iespējamo maiņu
Rīga, 25.janv., LETA. Pašlaik Talsu novada pašvaldībā aktualizēts jautājums par Pionieru ielas Talsos un Stendē, Uzvaras ielas Stendē un Dundagā, kā arī Kosmonautu ielas Rojā ielu nosaukumu iespējamo maiņu, aģentūru LETA informēja pašvaldības pārstāve ...


Komentāri