lv
SWXTyGDT5gJDM8WE17e6Amh5vOD0HbRSZtqmajm4
1151927

Trešdienas rīts Latvijā - apmācies un miglains

Trešdienas rīts Latvijā - apmācies un miglains
Rīga, 25.janv., LETA. Trešdienas rītā Latvijā ir apmācies laiks, daudzviet migla un sīki nokrišņi - galvenokārt lietus un atkala, liecina meteoroloģiskā informācija.

Rīga, 25.janv., LETA. Trešdienas rītā Latvijā ir apmācies laiks, daudzviet migla un sīki nokrišņi - galvenokārt lietus un atkala, liecina meteoroloģiskā informācija.

Lielākais apledojums izveidojies valsts austrumu daļā; spēkā Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dzeltenās pakāpes brīdinājums.

Pūš lēns līdz mērens dienvidrietumu vējš. Gaisa temperatūra plkst.5 bija no +3,3 grādiem Liepājā līdz -3,5 grādiem Dagdā.

Rīgā apmācies laiks un dūmaka, iespējama smidzināšana un apledojums. Pūš dienvidu, dienvidrietumu vējš trīs metri sekundē, gaisa temperatūra 0..+1 grāds.

Maksimālā gaisa temperatūra otrdien LVĢMC novērojumu tīklā bija no -3,4 grādiem Dagdā līdz +3,4 grādiem Ventspilī.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 24.janvārī bija +20 grādi Grieķijā un +21 grāds Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz trešdienu -17 grādi Alpu kalnos un -25 grādi Krievijas Eiropas daļas dienvidaustrumos.

Zāļu trūkums - lavīnveida norises nozarē; aicina atbalstīt Latvijas ražotājus

Medikamentu trūkums, kas šobrīd jūtams visā Eiropā, vairāk saistīts ar lavīnveida efektu, kāds ir traucējumiem dažādu komponentu piegāžu ķēdēs, nevis farmācijas uzņēmumu nespēju apmierināt pieprasījumu pēc zālēm, atzina Latvijas farmācijas firmas SIA &...

Komisijā vērtēs kolektīvo iniciatīvu par latviešu valodas pārbaužu atcelšanu Krievijas un Baltkrievijas pilsoņiem
Rīga, 25.janv., LETA. Saeimas Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijā deputāti šodien plkst.12 sākotnēji vērtēs kolektīvo iniciatīvu par Imigrācijas likuma grozījumu atcelšanu, kas paredz Latvijas pastāvīgajiem iedzīvotājiem ar Krievijas un Baltkrievija...
Triestes festivālā Itālijā demonstrēs režisores Kļaviņas dokumentālo filmu "Iļģuciema māsas"
Rīga, 25.janv., LETA. Triestes festivālā Itālijā šodien demonstrēs režisores Elitas Kļaviņas dokumentālo filmu "Iļģuciema māsas", aģentūru LETA informēja filmas veidotāju pārstāve Antra Gaile.

Rīga, 25.janv., LETA. Triestes festivālā Itālijā šo...



Komentāri