lv
HUD2TrYnKayFNRln6Pc6ny9BmQ4r91okNiu1hEdw
1149459

Rīdzinieks Širovs Rīgā uzvar ātrā šaha turnīrā. Bet viņš pārstāv Spāniju

Rīdzinieks Širovs Rīgā uzvar ātrā šaha turnīrā. Bet viņš pārstāv Spāniju

Starptautiskā Šaha federācijas (FIDE) meistara Vitālija Ļevčenkova 74. dzimšanas dienas turnīrā Rīgā uzvaru nedēļas nogalē izcīnīja Spāniju pārstāvošais rīdzinieks lielmeistars Aleksejs Širovs, ziņo Latvijas Šaha federācija (LŠF).

Rīgas Šaha federācijas zālē Širovs (2590) turnīrā izcīnīja astoņus no deviņiem punktiem, spēlējot neizšķirti ar lielmeistaru Tomu Kantānu (2392) un Maratu Francu (1865).

Kantāns sakrāja 7,5 punktus, bet pa 6,5 punktiem ieguva starptautiskais meistars Guntars Antoms (2084), Francs (1865) un Emīls Jānis Mieriņš (2071), bet ar sešiem punktiem labāko sešinieku noslēdza FIDE meistars Matīss Mustaps (2291).

Francs šajā turnīrā savu reitingu uzlaboja par 134,4 punktiem.

Jubilārs Ļevčenkovs (2005) ar 5,5 punktiem finišēja 16.vietā.

Sacensībās piedalījās 53 spēlētāji, aizvadot turnīru pēc Šveices sistēmas deviņās kārtās ar apdomas laiku astoņas minūtes partijai un četras sekundes par katru gājienu ar FIDE reitinga aprēķinu.

Apdrošinātājs stāsta, kuros kalnos slēpošanas sezonā tiek gūtas dārgākās traumas

Slēpošanas sezonā "dārgākās" traumas tiek gūtas Austrijas kalnos - pērn lielākā ar slēpošanu saistītā atlīdzība - virs 8000 eiro - izmaksāta par meniska plīsumu pēc kritiena Austrijas kalnos, pavēstīja apdrošināšanas kompānijas "Ergo" pāstāvji.

Kompānij...

Darba netrūkst: NVA reģistrēti vairāk nekā 18 000 vakanču (+INFOGRAFIKA)

Nodarbinātības valsts aģentūrā patlaban ir reģistrēti vairāk nekā 18 000 brīvu darba vietu, intervijā Latvijas Televīzijas raidījumam "Rīta panorāma" pastāstīja Nodarbinātības valsts aģentūras direktore Evita Simsone.

Viņa šo vakanču skaitu raksturoja k...

LU Zinātņu mājā jau vairākus mēnešus pil jumts – salabot sola pavasarī
Studentiem vairākus mēnešus nav pieejams ātrijs vienā no Latvijas Universitātes jaunākajām ēkām – Zinātņu mājā. "Delfi" uzzināja, ka tehniskās problēmas LU Zinātņu mājas jumtā līdz ziemas beigām novērst nebūs iespējams.


Komentāri