lv
WP21CTyeSYBqPIKB87F8QSSEtkVLGM8tMSGIKzCJ
1147944

Vakar pieķerti 7 dzērājšoferi, visi kaut ko stipri svinējuši

Vakar pieķerti 7 dzērājšoferi, visi kaut ko stipri svinējuši

Latvijā aizvadītajā diennaktī satiksmes negadījumos cietuši četri cilvēki, kopumā valstī reģistrēti 125 satiksmes negadījumi, ziņo Valsts policijā (VP).

Pirmdien uz Latvijas ceļiem pieķerti septiņi dzērājšoferi un visi bijuši stiprā reibumā, proti, alkohola koncentrācija šo autovadītāju organismā pārsniegusi 1,5 promiles, par ko iestājas kriminālatbildība.

No stiprā reibumā pie stūres apturētajiem autovadītājiem trīs vadīja sev piederošu transportlīdzekli, kas par šo pārkāpumu tiks konfiscēts, bet pārējie bija sēdušies pie stūres citas personas īpašumā esošam transportlīdzeklim, un no šiem autovadītājiem tiks piedzīta naudas summa, kas var sasniegt spēkrata tirgus vērtību.

Mūrniece: Krievija militāros spēkus varētu atkal koncentrēt tuvākajos 5 gados

Pie Latvijas robežām tieša militāra apdraudējuma nav, taču tuvākajos piecos gados Krievija varētu atkal uzkrāt savu militāro ekipējumu un koncentrēt militāros spēkus, pirmdien žurnālistiem atzina Latvijas aizsardzības ministre Ināra Mūrniece (NA).

Miers...

'Ceturtdaļfināla līmenis bija zemāks' – Ostapenko kritiska par savu sniegumu
Latvijas spēcīgākā tenisiste Jeļena Ostapenko pēc zaudējuma Austrālijas atklātā čempionāta jeb "Australian Open" ceturtdaļfinālā bija kritiska par savu sniegumu, kā arī atzina, ka piedalīšanās jauktajās dubultspēlēs neesot bijis tas pareizākais lēmums....
Izklausās pēc atrunām! Čakšai jauni noteikumi par skolotāju algām

Skolotāju algu palielināšanai ir jānotiek sasaistē ar skolu tīkla sakārtošanu, šādu nostāju šorīt Latvijas Radio pauda izglītības ministre Anda Čakša (JV).

Ministre uzsvēra, ka skolu tīkls ir jāmaina, jo skolotāju skaits attiecībā pret skolēnu skaitu La...



Komentāri