lv
dp0zuOklA4E3Wkdu6L21EYU3Tys1zMK9UVRdMY02
1142633

Pirmdienas rītā apmākušās debesis

Pirmdienas rītā apmākušās debesis
Rīga, 23.janv., LETA. Pirmdienas rītā Latvijā ir apmācies laiks, bez būtiskiem nokrišņiem, liecina meteoroloģiskā informācija.

Rīga, 23.janv., LETA. Pirmdienas rītā Latvijā ir apmācies laiks, bez būtiskiem nokrišņiem, liecina meteoroloģiskā informācija.

Valda lēns vējš un bezvējš. Gaisa temperatūra -2..-5 grādi.

Latvijas lielākajā daļā saglabājas 1-7 centimetrus bieza sniega sega, Dagdas novērojumu stacijā ir 13 centimetri sniega, bet Kurzemes rietumos sniega nav.

Rīgā apmācies rīts, lēns vējš, gaisa temperatūra -2..-3 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra svētdien Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra novērojumu tīklā bija no +0,2 grādiem Kolkā līdz -4,0 grādiem Alūksnē un Zosēnos.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 22.janvārī bija +19 grādi Spānijas dienvidu piekrastē un Grieķijā, kā arī +21 grāds Kiprā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz pirmdienu -31 grāds Zviedrijā.

Aģentūras vadītājs: Latvijas reklāmas pakalpojumu kvalitāte atrodas pasaules tirgus elitē
Rīga, 23.janv., LETA. Latvijas reklāmas pakalpojumu kvalitāte atrodas pasaules tirgus elitē, jo Latvijas priekšrocība ir prasme atrast efektīvus risinājumus mazam budžetam, aģentūrai LETA atzina reklāmas aģentūras SIA "MIXD" vadītājs un līdzīpašnieks A...
Latvijas kamaniņu divnieku ekipāžām pirmās divas vietas junioru PK sacensībās

Latvijas kamaniņu divnieku ekipāžas Viktorija Ziediņa/Selīna Zvilna un Marta Robežniece/Kitija Bogdanova ceturtdien Blūdencā, Austrijā, izcīnīja pirmās divas vietas junioru Pasaules kausa (PK) piektā posma sacensībās.

Ziediņa/Zvilna bija ātrākās abos br...

Čakša ar Polijas vēstnieci pārrunājusi poļu valodas apguves iespējas Latvijā
Rīga, 19.janv., LETA. Izglītības un zinātnes ministre Anda Čakša (JV) ar Polijas vēstnieci Latvijā Moniku Moniku Mihališinu pārrunājusi poļu valodas apguves iespējas Latvijā, aģentūru LETA informēja Izglītības un zinātnes ministrijā.

Rīga, 19.j...



Komentāri