lv
XHWbpwivRHzOzfa0v470cTUtLprxFbMXaEjbq72r
1142528

Valsts austrumu daļā turpina snigt

Valsts austrumu daļā turpina snigt
Rīga, 20.janv., LETA. Piektdienas rītā Latgalē, Sēlijā un arī vietām Vidzemē snieg, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) informācija.

Rīga, 20.janv., LETA. Piektdienas rītā Latgalē, Sēlijā un arī vietām Vidzemē snieg, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) informācija.

Sniega segas biezums Dagdā pieaudzis no 8 līdz 14 centimetriem, valsts lielāko daļu klāj 1-9 centimetri sniega, bet Kurzemes rietumos sniega nav.

Rietumu un centrālajos novados vietām saglabājas migla un sarma. Debesis pārsvarā apmākušās. Ceļi daudzviet apledojuši.

Pūš lēns līdz mērens ziemeļu, ziemeļaustrumu vējš, Kurzemē valda lēns mainīga virziena vējš un bezvējš.

Gaisa temperatūra 0..-2 grādi, valsts rietumu pusē līdz -6 grādiem. Zemākā gaisa temperatūra naktī bija -6,3 grādi Dobeles novērojumu stacijā.

Rīgā mākoņains rīts, vietām migla, pūš lēns ziemeļu vējš un gaisa temperatūra ir -1..-2 grādi.

Maksimālā gaisa temperatūra ceturtdienas pēcpusdienā LVĢMC novērojumu tīklā bija no +0,8 grādiem Staļģenē līdz +4,2 grādiem Liepājā un Pāvilostā.

Augstākā gaisa temperatūra Eiropā 19.janvārī bija +22 grādi Grieķijā, Bulgārijā un Rumānijā. Zemākā gaisa temperatūra naktī uz piektdienu -28 grādi Skandināvijas kalnos.

Daugavā pie Jēkabpils mitējies ūdens līmeņa kritums

Kopš 14.janvāra ūdens līmenis Daugavā pie Jēkabpils pazeminājies par 3,65 metriem, un patlaban tas ir stabilizējies, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra dati.

Upes augštecē ūdens līmenis kāpj, jo pēdējās dienās ir daudz lijis un ...

Šmits: Latvijas iekšējie ūdeņi ir milzīgs novārtā atstāts resurss

Latvijas iekšējie ūdeņi - ezeri, upes - ir atstāti novārtā, un tas Latvijas gadījumā ir milzīgs neizmantots resurss, intervijā aģentūrai LETA pauda zemkopības ministrs Didzis Šmits (AS).

Viņš norādīja, ka lielā daļa ezeru resursu netiek izmantoti pienāc...

50 valstu ministri lems par jauna militārā atbalsta piegādēm Ukrainai

Vācijas pilsētā Ramšteinā šodien notiks Ukrainas Aizsardzības kontaktgrupas sanāksme, kurā tiksies vairāk nekā 50 valstu aizsardzības ministri, lai lemtu par jauna militārā atbalsta piegādēm Ukrainai, aģentūru LETA informēja Latvijas Aizsardzības minis...



Komentāri