lv
g6x6vKkXxHw8A7PxHsGIGh8XTE7cLS5eb1Q1X1T4
1142508

Kaufmaņa un Grantiņa divnieku ekipāžām 3.un 5.vieta EK posmā Siguldā

Kaufmaņa un Grantiņa divnieku ekipāžām 3.un 5.vieta EK posmā Siguldā

Latvijas bobsleja pilotu Dāvja Kaufmaņa un Renāra Grantiņa divnieku ekipāžas piektdien Siguldā ieņēma attiecīgi trešo un piekto vietu Eiropas kausa sacensībās.

Grantiņš, kurš startēja ar stūmēju Edgaru Unguru, startā uzrādīja trešo un ceturto rezultātu, bet finišā abos braucienos bija trešais no sportistiem, kas pabeidza abus braucienus. Grantiņš ar Reini Vasiļevski uzstūma astoto labāko startu, bet braucienos viņam bija divas piektās vietas.

Uzvaru izcīnīja Vācijas pilota Niko Zemmlera ekipāža, kas otrās vietas ieguvēju, vēl vienu vācieti Hansu Pēteru Hannighoferu pārspēja par nieka trīs sekundes simtdaļām. Kaufmanis uzvarētājam zaudēja 0,86 sekundes, bet Grantiņš atpalika 2,63 sekundes.

Piedalījās 12 divnieku ekipāžas, otrajā braucienā startējot tikai desmit. Pēc pirmā brauciena diskvalifikāciju saņēma sezonas līderis Maksimiliāns Illmanns no Vācijas.

Sestdien turpat Siguldā notiks vēl vienas divnieku ekipāžu sacensības.

Eiropas kauss bobslejā ir otrā līmeņa sacensības aiz Pasaules kausa, bet skeletonā tie ir trešā ešelona mači aiz Pasaules kausa un Starpkontinentālā kausa.

Ekspolitiķa Gundara Bērziņa nāves apstākļus policija izmeklē kriminālprocesā

Janvāra sākumā mūžībā aizgājušā politiķa Gundara Bērziņa nāves apstākļus policija izmeklē kriminālprocesā, taču sākotnējā informācija neliecina, ka noticis noziedzīgs nodarījums.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts policijā, personas nāves apstākļu noskaid...

Mazajā ģildē izskanēs latviešu komponistu kamermūzikas koncerts "Pastkartes no Kurzemes"
Rīga, 21.janv., LETA. Mazajā ģildē šodien notiks latviešu komponistu kamermūzikas koncertu "Pastkartes no Kurzemes", aģentūru LETA informēja VSIA "Latvijas koncerti" pārstāve Ieva Mora.

Rīga, 21.janv., LETA. Mazajā ģildē šodien notiks latviešu ...

Koncertzālē "Cēsis" uzstāsies "Anzû Quartet"
Rīga, 21.janv., LETA. Šodien koncertzālē "Cēsis" programmu "Jauna mūzika" atskaņos "Anzû Quartet", kurā klausītāji dzirdēs amerikāņu, meksikāņu un irāņu komponistu jaunradītus skaņdarbus, aģentūru LETA informēja koncertzāles mārketinga un komunikācijas...


Komentāri