lv
qGCqeSIYgL9qz1ob3WDLeUirGbeQ0eBipvIbqXVh
1142497

ZZS vienojas par sadarbību ar Lietuvas Zemnieku un zaļo savienību

ZZS vienojas par sadarbību ar Lietuvas Zemnieku un zaļo savienību

Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) vienojusies par sadarbību ar Lietuvas Zemnieku un zaļo savienību kopīgu interešu aizstāvībai valstiskā un Eiropas līmenī, aģentūru LETA informēja ZZS pārstāve Dace Kārkliņa.

ZZS ar Lietuvas Zemnieku un zaļo savienību piektdien Viļņā parakstīja vienošanos par sadarbību, akcentējot abu politisko spēku kopīgās vērtības un interesi sadarboties pašvaldību, valstu un Eiropas līmenī.

Vienošanās, ko parakstīja ZZS priekšsēdētājs Armands Krauze un Lietuvas Zemnieku un zaļo savienības līderis Ramūnas Karbauskis, uzsver tādas pamatvērtības kā ģimenes, valsts valodas un identitātes aizsardzību, reģionālo attīstību un tās veicināšanu, kuras abi politiskie spēku uzskata par valstu iekšpolitikas prioritātēm.

Latvijas un Lietuvas politisko spēku vadītāji apņēmušies sadarboties un apmainīties ar aktuālo informāciju un iniciatīvām par notikumiem abu valstu parlamentos un Eiropas Parlamentā.

Pirms vienošanās parakstīšanas notika ZZS un Lietuvas Zemnieku un zaļo savienības līderu diskusija par aktuāliem jautājumiem un turpmāko sadarbību.

ZZS tikšanās reizē Viļņā pārstāvēja tās priekšsēdētājs, Saeimas sekretārs un deputāts Krauze, ZZS Saeimas frakcijas vadītājs Viktors Valainis un deputāts Uldis Augulis (ZZS).

Sākta 1,5 miljonu eiro vākšana 10 Latvijā izstrādātiem džipiem Ukrainai

Platformā "ziedot.lv" šonedēļ sākta 1,5 miljonu eiro vākšana desmit Latvijā izstrādātu džipu iegādei Ukrainas armijas specvienībām.

Kampaņas "10 lapsas Ukrainai" mērķis ir nosūtīt Ukrainas armijas specvienībām desmit "VR FOX" automobiļus īpašo uzdevumu ...

Latvijas divnieku ekipāžām vēlreiz pirmās divas vietas junioru PK sacensībās

Latvijas kamaniņu divnieku ekipāžas Viktorija Ziediņa/Selīna Zvilna un Marta Robežniece/Kitija Bogdanova sestdien Blūdencā, Austrijā, izcīnīja pirmās divas vietas junioru Pasaules kausa (PK) sestā posma sacensībās.

Arī ceturtdien notikušajās piektā posm...

Latvija pāries uz Black Hawk helikopteriem, vecos padomju atdos Ukrainai

Latvijai pārejot uz "Black Hawk" helikopteriem, Ukrainai tiks atdoti pēdējie padomju laikā izgatavotie lidaparāti.

Saskaņā ar attīstības plānu, Latvijai jau ir piegādāti pirmie divi jaunie "Black Hawk" helikopteri, un līdz šī gada beigām plānots saņemt...



Komentāri