lv
b2WZMWcEuXiboKxwfb0cXPkHakS7mIR7glV3Ri8y
1142482

Aptauja: Tikai 38% respondentu dienā izdzer divus litrus ūdens

Aptauja: Tikai 38% respondentu dienā izdzer divus litrus ūdens

Tikai 38% respondentu dienā izdzer divus litrus ūdens, secināts "Benu aptiekas" Veselības monitoringa datos, kas iegūti sadarbībā ar pētījumu kompāniju SKDS.

Aptaujas dati liecina, ka gandrīz puse jeb 49% respondentu, ka dienā izdzer aptuveni litru ūdens vai mazāk, turpretim 4% - aptuveni trīs litrus vai vairāk. Vēl 5% respondentu norādījuši, ka ūdeni nedzer, bet 4% nevarēja sniegt noteiktu atbildi. Salīdzinot ar iepriekšējo gadu datiem, samazinājies to respondentu īpatsvars, kuri dienā izdzer aptuveni litru ūdens vai mazāk.

Ikdienā ūdeni vairāk uzņem sievietes - kopumā dienas laikā ūdeni patērē 93% aptaujāto sieviešu. Tikmēr no aptaujātajiem vīriešiem dienas laikā ūdeni patērē 89%.

Aptauja veikta sadarbībā ar pētījumu kompāniju SKDS, aptaujājot 1005 Latvijas iedzīvotājus.

Izstādē Skola 2023 varēs iepazīt izglītības iestāžu piedāvājumu

No 3.martam līdz 5.martam Ķīpsalā norisināsies Latvijas lielākais izglītības iespēju notikums - izstāde "Skola 2023", kas vienuviet pulcēs augstskolas, profesionālās izglītības iestādes un mācību centrus, informēja pasākuma organizatori.

Izstādē "Skola ...

Francijas dokumentālo filmu festivālā "Fipadoc" demonstrēs režisores Kļaviņas filmu "Iļģuciema māsas"
Rīga, 22.janv., LETA. Francijas starptautiskajā dokumentālo filmu festivāla "Fipadoc" šodien demonstrēs režisores Elitas Kļaviņas dokumentālo filmu "Iļģuciema māsas", aģentūru LETA informēja filmas veidotāju pārstāve Antra Gaile.

Rīga, 22.janv....

Svētdienas rītā daudzviet skaidras debesis
Rīga, 22.janv., LETA. Agrā svētdienas rītā Kurzemē, kā arī daļā Zemgales un Vidzemes ir skaidras debesis, liecina meteoroloģiskā informācija.

Rīga, 22.janv., LETA. Agrā svētdienas rītā Kurzemē, kā arī daļā Zemgales un Vidzemes ir skaidras debes...



Komentāri