lv
lmd0MSlHg2a7NoIUzY7UL27MLWzEy5BLqj4T9z0P
1142477

Uzmanību! Svētdienas rītā Kurzemē un vietām Vidzemē, Latgalē autoceļi apledo

Uzmanību! Svētdienas rītā Kurzemē un vietām Vidzemē, Latgalē autoceļi apledo

Svētdienas rītā Kurzemē un vietām Vidzemē, Latgalē autoceļi apledo, strādā 55 ziemas tehnikas vienības, informēja VSIA "Latvijas valsts ceļi" (LVC).

Slidenos ceļa posmus kaisa ar pretslīdes materiāliem. Lai uzlabotu braukšanas apstākļus, ceļu uzturēšanas darbos iesaistītas 55 VAS "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Uz reģionālajiem autoceļiem apgrūtināta braukšana ir Ventspils, Liepājas, Talsu, Kuldīgas, Tukuma, Dobeles, Daugavpils, Rēzeknes un Limbažu apkārtnē.

Autovadītājiem jābūt īpaši uzmanīgiem, izvēloties autoceļa seguma stāvoklim atbilstošu braukšanas ātrumu un ievērojot piesardzīgu distanci.

Uz ceļiem var veidoties tā saucamais melnais ledus, kas ir neredzams, un autovadītājs to sajūt tikai sākot veikt manevrus ar mašīnu – bremzējot, manevrējot ar stūri un pedāļiem.

Aprīlī Latvijā notiks vēja enerģijas konference "WindWorks. Moving Energy"
Rīga, 22.janv., LETA. Šogad 19.aprīlī Latvijā notiks Baltijas valstīs lielākā vēja enerģijas konference "WindWorks. Moving Energy", kurā eksperti meklēs risinājumus vēja enerģijas veiksmīgākai un ātrākai apgūšanai visā Baltijā, aģentūru LETA informēja ...
Cipuļa un Kalendas četrinieku ekipāžas startēs Pasaules kausā bobslejā

Latvijas pilotu Emīla Cipuļa un Jēkaba Kalendas pilotētās četrinieku ekipāžas šodien Altenbergas trasē Vācijā startēs Pasaules kausa bobslejā sestajā posmā, kas vienlaikus ir Eiropas čempionāts.

Pirmais brauciens sāksies plkst.15.30 pēc Latvijas laika, ...

Ostapenko pirmo reizi karjerā sasniedz Australian Open ceturtdaļfinālu (+VIDEO)

Latvijas sieviešu tenisa pirmā rakete Aļona Ostapenko svētdien Melburnā sasniedza Austrālijas atklātā čempionāta ceturtdaļfinālu, sezonas pirmā "Grand Slam" turnīra labāko astoņniekā iekļūstot pirmo reizi karjerā.

Astotdaļfināla spēlē Ostapenko ar rezul...



Komentāri