lv
uqZ2d9y6wbk174mUxHMszQLWdQycPQamppxMjYMl
1142451

Gads sācies ar samērā lielām atlaidēm produktiem? Komentē Danusēvičs

Gads sācies ar samērā lielām atlaidēm produktiem? Komentē Danusēvičs

"Cilvēkiem ir arvien mazāk maciņā un cilvēki arvien vairāk pievērš uzmanību atlaižu precēm. Līdz ar to veikali ir spiesti meklēt šīs preces, atrast ražotājus vai izpārdošanas krājumus, kurus var lētāk pārdot, līdz ar to noturēt pircēju pie sevis," TV24 raidījumā "Preses klubs" faktu, ka šis gads ir sācies ar samērā lielām atlaidēm veikalos dažādām precēm, komentējis Latvijas Tirgotāju asociācijas prezidents Henriks Danusēvičs.

Attiecībā par cenu kāpumu savukārt Danusēvičs atgādina, ka gada beigās visi ražotāji pārrēķinājuši cenas, iekļaujot arī potenciāli iespējamo resursu cenu kāpumu.

“Esmu pārliecināts, ka pusgada laikā cenas vairs nekāps, jo ražotāji ir iekalkuējuši to un viņiem nebūs pamata prasīt lielāku cenu kāpumu,” uzskata asociācijas prezidents.

Šobrīd arī neesot nekāda pamata uzskatīt, ka mūsu valstī pastāv pārāk liela vai nepietiekama konkurence mazumtirdzniecības jomā, kas varētu ietekmēt arī produktu cenas.

Zemkopības ministrs Didzis Šmits neatbalsta samazināto PVN likmi pārtikai

Lauksaimniecības nozarei jārēķinās ar to, ka jaunais zemkopības ministrs Didzis Šmits nāk ar atšķirīgu viedokli par virkni jautājumu. Piemēram, viņš, pretēji iepriekšējos gados daudz dzirdētajai retorikai, neatbalsta pievienotās vērtības nodokļa (PVN) ...

Sasolītā Jaunlatvija ir rezervāts, kur drīkst būvēt tikai vienu māju

Krimināllietā iesaistītā uzņēmēja Ernesta Rieksta solītā "Jaunlatvija" ir rezervāts, kur drīkst būvēt tikai vienu māju, svētdienas vakarā vēsta TV3 raidījums "Nekā personīga".

Rieksta virzītais projekts "Jaunlatvija" jau ir policijas redzeslokā, savukār...

Atdzīvināšanas pasākumus spētu veikt 63% aptaujāto iedzīvotāju
Vērtējot savas spējas kritiskā situācijā veikt cilvēka atdzīvināšanas pasākumus, kopumā 63% aptaujāto Latvijas iedzīvotāju sliecas domāt, ka viņi spētu veikt sirds masāžu un elpināšanu "mute mutē", secināts "Benu aptiekas" Veselības monitoringa datos, ...


Komentāri