lv
wBycQOvbOzbA6MDv0djcQdG6SABJHgf9oj6fcCPA
1141474

Jaunais 'Moskvich' – kas patiesībā slēpjas aiz šīs atjaunotās padomju markas modeļa

Jaunais 'Moskvich' – kas patiesībā slēpjas aiz šīs atjaunotās padomju markas modeļa
Maskavas autosalonos šomēnes nonākuši pirmie saražotie "Moskvich 3" modeļa spēkrati – tas ir pirmais atjaunotās padomju automobiļu markas jaunais modelis. Pēc Krievijas iebrukuma Ukrainā pērn agresorvalsts tirgu pameta praktiski visi ārvalstu autoražotāji, tostarp "Renault", kura atstātajā rūpnīcā Maskavā iemitinājies atjaunotais "Moskvich". Jauna auto modeļa izstrāde parasti aizņem vairākus gadus, tomēr "Moskvich 3" uz montāžas konveijera nonāca vien dažu mēnešu laikā. Kā tas iespējams? Sadarbojoties ar vienu no retajiem Krievijai vēl palikušajiem partneriem – pasaules ekonomikas tīģeri Ķīnu.
Rosinās atteikšanos no būvju tehniskās inventarizācijas lietām

Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisijas vadītāja Daiga Mieriņa (ZZS) nolēmusi rosināt atteikties no būvju tehniskās inventarizācijas lietām, kas, viņas ieskatā, esot nevajadzīgas paliekas no padomju laikiem.

Būvju tehniskās inventarizācijas li...

papildināta - Valdība neskata jautājumu par Krievijas pilsoņu valsts valodas prasmju pārbaudes darbu kārtību
(Pievienota 2.rindkopa)

(Pievienota 2.rindkopa)

Rīga, 17.janv., LETA. Valdība otrdien atlika jautājuma izskatīšanu par Krievijas pilsoņu valsts valodas prasmju pārbaudes darbu kārtošanas periodu no 11.aprīļa līdz 31.jūlijam.

Aģentūrai LETA izgl...

Nīderlande apsver Ukrainai piegādāt pretgaisa aizsardzības sistēmu 'Patriot'
Nīderlandes premjerministrs Marks Rite otrdien, tiekoties ar ASV prezidentu Džo Baidenu, paziņoja par nodomu sekot Vācijas un ASV piemēram un piegādāt Ukrainai pretgaisa aizsardzības sistēmu "Patriot".


Komentāri