lv
IxVxaHWIcMTwTxy0tsCh7k8bS3dAQVZqHhpNoWIW
1136995

'Pārāk daudz ģenerāļu un neviena atbildīgā' – iztirzā trūkumus civilās aizsardzības sistēmā

'Pārāk daudz ģenerāļu un neviena atbildīgā' – iztirzā trūkumus civilās aizsardzības sistēmā
Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisija otrdien iztirzāti skatīja Valsts kontroles (VK) ziņojumu par valsts civilās aizsardzības sistēmas plānošanu un gatavību. Sēdes gaitā tika iezīmētas vairākas problēmas, tostarp pārlieku liela decentralizācija, nepietiekama gatavības uzturēšana un nepietiekami plašs, atsevišķas institūcijas apmērā ierobežots skatījums uz risku izvērtēšanu.
'Likums visiem viens' – Kučinskis par NVO pārstāvju aizturēšanu pierobežā
"Likums visiem ir viens", tā pret diviem biedrības "Gribu palīdzēt bēgļiem" pārstāvjiem sākto kriminālprocesu par robežas nelikumīgu pārkāpšanu izteicās iekšlietu ministrs Māris Kučinskis (AS).
Pakrita un nepiecēlās: Gulbenē iedzīvotāji no nāves glābj stirnu
Zvanu par privātmājas dārzā ieklīdušu un gulšņājošu stirnu Ira Žeigure no dzīvnieku biedrības saņēma atkārtoti. "No sākuma nesapratām, kur ir problēma. Kolīdz tuvojāmies, aizbēga". Tomēr 9. janvārī pēc trešās bēgšanas stirna uz ledus pakrita un vairs n...
Ugandā aizturēts latvietes izvarošanā apsūdzēts mācītājs
Ugandā saistībā ar apsūdzībām par Latvijas tūristes izvarošanu aizturēts reliģiskās kustības "Epikaizo Ministries International" mācītājs Džozefs Kolinss Tvahirva, pavēstīja Ugandas policija.


Komentāri