lv
d7dKmgFLPPcOf0aPDenetUEXzbI37yQ8KzbOnqer
1135145

Notiks Eiropas Parlamenta ikgadējās debates par ārpolitiku

Notiks Eiropas Parlamenta ikgadējās debates par ārpolitiku

Šodien notiks Eiropas Parlamenta (EP) ikgadējās debates par ārpolitiku, drošības un aizsardzības politiku, kurās galvenā uzmanība tiks pievērsta karam Ukrainā, globālajam autoritārismam, Ķīnai un ar klimatu saistītajai ārkārtas situācijai.

Kā aģentūru LETA informēja EP preses sekretārs Latvijā Jānis Krastiņš, reaģējot uz Krievijas uzbrukumu Ukrainai, deputāti aicinās Eiropas Savienību (ES) paātrināt centienus nodrošināt Ukrainu ar nepieciešamo finansiālo, humāno un militāro palīdzību, tostarp piegādāt ieročus.

Lai ātri reaģētu uz jauniem izaicinājumiem, deputāti mudinās ES būt elastīgākai un efektīvākai lēmumu pieņemšanā. Viņi arī aicinās ES samazināt atkarību no enerģijas un citiem tās infrastruktūrai svarīgiem materiāliem no valstīm, kas nepiekrīt ES vērtībām.

Merzļikins atvaira 30 metienus zaudējumā "Rangers" komandai (VIDEO)

Latvijas vārtsargs Elvis Merzļikins pirmdien Nacionālās hokeja līgas (NHL) mačā atvairīja 30 metienus, viņa pārstāvētajai Kolumbusas "Blue Jackets" komandai piedzīvojot zaudējumu.

"Blue Jackets" mājās ar rezultātu 1:3 (0:2, 0:1, 1:0) atzina Ņujorkas "Ra...

Šogad sportam Latvijas budžetā plānoti 45,6 miljoni eiro

2023.gadā sportam budžetā plānoti 45,6 miljoni eiro apmērā, otrdien Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Sporta apakškomisiju informēja Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) Sporta departamenta direktors Edgars Severs.

Patlaban spēkā ir...

Austrālijas atklātajā čempionātā liedz demonstrēt Krievijas karogu

Austrālijas Tenisa federācija ("Tennis Australia") otrdien aizliedza Krievijas un Baltkrievijas karogu demonstrēšanu Austrālijas atklātajā čempionātā.

Atšķirībā no vairuma sporta veidu, tenisā Krievijas un Baltkrievijas sportisti drīkst piedalīties sace...



Komentāri