lv
6Sx7So4gfl5Q7w1B1Fr0jErfgGxEfpdh5q79hBJ0
1129990

Daugavpilī palielināts pabalsts bērna uzturam audžuģimenē

Daugavpilī palielināts pabalsts bērna uzturam audžuģimenē

Šodien spēkā stājas grozījumi Daugavpils domes saistošajos noteikumos, kas paredz palielināt pabalstu bērna uzturam audžuģimenēm, kuru aprūpē ir bāreņi un bez vecāku gādības palikuši bērni, ziņo pašvaldībā.

Turpmāk audžuģimenes, kuru aprūpē ir bāreņi un bez vecāku gādības palikuši bērni līdz septiņu gadu vecumam, saņems ikmēneša pabalstu 245 eiro apmērā līdzšinējo 215 eiro vietā.

Savukārt audžuģimenes, kuru aprūpē ir bāreņi un bez vecāku gādības palikuši bērni līdz 18 gadu vecumam, turpmāk saņems ikmēneša pabalstu 288 eiro līdzšinējo 258 eiro vietā.

Aizvadītā gada pēdējā Daugavpils pilsētas domes sēdē deputāti vienbalsīgi apstiprināja grozījumus saistošajos noteikumos, kas paredz par 30 eiro palielināt bērna uztura pabalstu audžuģimenēm, kuru aprūpē ir bāreņi un bez vecāku gādības palikuši bērni.

Pabalstu piešķiršanu Daugavpilī deklarētajām ģimenēm koordinē pašvaldības Sociālais dienests.

Akciju cenas pieaug optimismā par Ķīnu un inflāciju

Akciju cenas pasaules biržās pirmdien pārsvarā pieauga, palielinoties optimismam saistībā ar inflācijas tempu palēnināšanos un Ķīnas atkalatvēršanu pēc Covid-19 pandēmijas.

Gāzes cenas sasniedza 18 mēnešu zemāko līmeni, mazinoties bažām par tās piegādēm...

Valmierā atklās kultūrtelpu Akustika

Trešdien, 18.janvārī, Valmierā, Diakonāta ielā 6, tiks atklāta kultūrtelpa "Akustika", pavēstīja kultūrtelpas pārstāvji.

Minētajā adresē patlaban darbojas restorāns "Akustika", kura interneta mājaslapā norādīts, ka tur "var baudīt mākslu, labu ēdienu un...

Ķīnas iedzīvotāju skaits samazinājies pirmoreiz kopš 1960.gada

Ķīnas iedzīvotāju skaits 2022.gadā ir samazinājies pirmoreiz kopš 1960.gada, dzimstībai samazinoties un sabiedrībai novecojot, liecina otrdien publicēti oficiāli dati.

Nacionālais statistikas birojs pavēstīja, ka 2022.gada beigās valstī bija 1,41175 mil...



Komentāri