lv
bYcvSOsWh2eUPmMnlwBp5DF3NOdyTIlqGZEvIFX4
1129905

Vai tava jaunā mīļākā grāmata iznāks šogad? Ieskatāmies izdevēju plānos

Vai tava jaunā mīļākā grāmata iznāks šogad? Ieskatāmies izdevēju plānos
Atskatoties uz 2022. gadu grāmatu pasaulē, nevaram nedomāt par globālajiem notikumiem. Tas atskaņojās gan lasītāju ikdienas, tātad arī lasīšanas paradumos, gan izdevējdarbībā. Grāmatu plauktos necerēti un neplānoti iegūluši vairāki ukraiņu autoru darbi, pasaules elpa ir mainījusies uz neatgriešanos, un 2022. gads pierādījis, ka ieplānot nākotni nav iespējams. Tomēr Latvijas izdevniecības 2023. gadā skatās ar iedvesmas un optimisma pilnām acīm. Ar providences atļauju latviešu lasītājus šogad gaida daudz labas un pat izcilas literatūras. Ieskatāmies izdevniecību 2023. gada plānos kopā!
LVSADA valde apspriedīs iespējamo vienošanos ar VM par darba samaksas paaugstināšanu
Rīga, 17.janv., LETA. Latvijas Veselības un sociālās aprūpes darbinieku arodbiedrības (LVSADA) valde šodien apspriedīs iespējamo vienošanos ar Veselības ministriju (VM) par darba samaksas paaugstināšanu veselības nozares darbiniekiem 2023.gadā. ...
Gaisa temperatūra Latvijā svārstās ap nulli
Rīga, 17.janv., LETA. Otrdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir -1..+2 grādi, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) informācija.

Rīga, 17.janv., LETA. Otrdienas rītā gaisa temperatūra Latvijā ir -1..+2 grādi, lie...

Otrdien snigs un līs
Otrdien debesis būs apmākušās un visā valstī gaidāmi nokrišņi – sniegs, slapjš sniegs, pēcpusdienā arī lietus, informē Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs.


Komentāri