lv
qyxuFe1mW2qnKIucnkFVQfZ7ZjS0woHUXzwIYE4D
1127422

Augšdaugavas novadā izsolīs sešus pašvaldības nekustamos īpašumus

Augšdaugavas novadā izsolīs sešus pašvaldības nekustamos īpašumus
Rīga, 17.janv., LETA. Augšdaugavas novadā šodien mutiskā izsolē ar augšupejošu soli tiks izsolīti seši pašvaldības nekustamie īpašumi, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Rīga, 17.janv., LETA. Augšdaugavas novadā šodien mutiskā izsolē ar augšupejošu soli tiks izsolīti seši pašvaldības nekustamie īpašumi, aģentūra LETA uzzināja pašvaldībā.

Pašvaldība izsolīs nekustamo īpašumu "Ceļmalas" Skrudalienas pagastā, kas sastāv no zemes vienības 1,15 hektāru (ha) platībā ar sākotnējo cenu 2600 eiro.

Tāpat tiks izsolīts nekustamais īpašums "Kalves" Vabolē, kas sastāv no zemes vienības 0,5708 ha platībā un dispečera ēkas un ugunsdzēsēju depo. Šim īpašumam sākotnējā cena noteikta 4350 eiro.

Izsolīs arī zemes vienību (starpgabalu) 0,5585 ha platībā, kura ietilpst nekustamajā īpašumā "Ābeļziedi" Višķu pagastā, ar sākotnējo cenu 1600 eiro.

Tāpat ūtrupē nodota zemes vienība (starpgabals) 0,5429 ha platībā, kas atrodas "Kalinkos", Rubeniškos, Maļinovas pagastā, ar sākotnējo cenu 910 eiro.

Izsolē varēs iegādāties arī nekustamo īpašumu, kas sastāv no zemes vienības 2,85 ha platībā, un atrodas Biķernieku pagastā, ar sākotnējo cenu 7200 eiro.

Visbeidzot pašvaldība izsolīs nekustamo īpašumu Kalupes pagasta Krivānos, kas sastāv no zemes vienības 0,3552 ha platībā. Tam sākotnējā cena noteikta 830 eiro.

Valdība lems par 6,6 miljonu eiro pārdalīšanu mājokļa pabalsta izmaksu nodrošināšanai
Rīga, 17.janv., LETA. Valdība šodien lems par līdzekļu 6,6 miljonu eiro apmērā pārdali mājokļa pabalsta izmaksu nodrošināšanai, teikts Labklājības ministrijas (LM) sagatavotajā rīkojuma projektā.

Rīga, 17.janv., LETA. Valdība šodien lems par lī...

Koalīcija neesot diskutējusi par "deputātu kvotu" iespējamību budžetā

Valdību veidojošās partijas nav diskutējušas par "deputātu kvotu" iespējamību gaidāmajā 2023.gada budžetā, šodien pēc koalīcijas sanāksmes žurnālistiem sacīja koalīcijas partiju pārstāvji.

Tā politiķi atbildēja uz jautājumu, vai 2023.gada budžetā būs pa...

'Es negribu nogalināt,' – par karotāju kļuvis inženieris intervijā no Bahmutas
Karš maina un piespiež mainīties. 26 gadus vecais inženieris-ekonomists Sergejs Šilko ir viens no neskaitāmajiem ukraiņiem, kuru dzīves radikāli mainījās pēc pērnā gada 24. februāra. Viņš pameta savu profesionālo un akadēmisko darbību, bet viņa sirdsli...


Komentāri