lv
8ZKIGxkxfcs2BRFCwhuSZRYKIIJEZtbaidzb8hoa
1123586

No 17. janvāra TV3 translēs pērm filmētu krimiķi Beigu spēle

No 17. janvāra TV3 translēs pērm filmētu krimiķi Beigu spēle

No 17. janvāra otrdienu vakaros plkst. 22.45 TV3 skatītājus sagaida jauns, aizvadītajā gadā filmēts krimināldrāmas trilleris “Beigu spēle”, kurā galveno lomu atveido filmas “Dedpūls” un “Gotema” aktrise Morena Bakarina.

Par spīti krievu algotnes Federovas īpašajām dotībām allaž izvairīties no soda, FIB aģente Vala Tērnere apņemas viņu iznīcināt. Un ne velti – Tērnere jau agrāk ir tikusies ar Federovu, kura pat bija centusies reiz nogalināt viņu Gambijā. Tērnere drīz secina, ka Federova tīšuprāt atvilinājusi viņu pie sevis, taču kādēļ?

Lai mēģinātu atšifrēt Elenas noslēpumainās spēlītes, Tērnerei no jauna būs jāielūkojas pašas sarežģītajā pagātnē. Taču, atšķetinot noslēpumu pēc noslēpuma, kļūst skaidrs, ka nekas nav tā, kā šķiet, un Vala pamazām sāk apšaubīt savus taisnīguma principus.

Latvijas slimnīcās ārstējas 263 Covid-19 pacienti

Kopumā Latvijas slimnīcās šobrīd ārstējas 263 Covid-19 pacienti, liecina Nacionālā veselības dienesta (NVD) apkopotā informācija. Pēdējās diennakts laikā Latvijas stacionāros ievietoti 14 Covid-19 pacienti un 15 izrakstīti.

Kopumā no visiem stacionāros ...

Vitenbergs ir saņēmis pielaidi valsts noslēpumam

Satversmes aizsardzības birojs (SAB) satiksmes ministram Jānim Vitenbergam (NA) izsniedzis speciālo atļauju pieejai valsts noslēpumam, apstiprināja Satiksmes ministrijā.

Daļai ministru un deputātu izsniegtas speciālās atļaujas pieejai valsts noslēpumam,...

Baltijas biržās pirmdien kāpums

Baltijas valstu "Nasdaq" biržās pirmdien reģistrēts kāpums, liecina biržas informācija.

Rīgas biržas indekss "OMX Riga" pirmdien palielinājās par 0,82%.

Viļņas biržas indekss "OMX Vilnius" pirmdien palielinājās par 0,12%, bet Tallinas biržas indekss "OM...



Komentāri