lv
bULLUaUVnN7tNmKLO6OyUPYotKAhF5Qo04jtglB1
1121024

SOS! Policija lūdz palīdzību atrast Smiltenes novadā pazudušu jaunieti

SOS! Policija lūdz palīdzību atrast Smiltenes novadā pazudušu jaunieti

Valsts policija lūdz iedzīvotāju palīdzību atrast Smiltenes novadā pazudušu 2005.gadā dzimušo Anastāsiju Lepinu.

Lepina šī gada 13.janvāra pēcpusdienā izgāja no mājām Smiltenes novada Gaujienas pagasta Gaujienā, un līdz šim brīdim nav zināma viņas atrašanās vieta.

Jauniete ir aptuveni 163 centimetrus gara, vidējas miesas būves, ar gaišiem matiem un brūnām acīm. Viņa bija ģērbusies melnos legingos, tumši rūtainā jakā, zem kuras uzvilkta zaļa jaka. Jaunietei, iespējamas, var rasties veselības problēmas.

Valsts policija aicina aplūkot jaunietes fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir informācija par viņas iespējamo atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 110.

Mirusi itāļu aktrise Džina Lolobridžida (+FOTO)

Romas klīnikā 95 gadu vecumā mirusi itāļu aktrise un fotogrāfe Džina Lolobridžida, kas bija viena no pēdējām Holivudas zelta laikmeta ikonām, pirmdien tviterī paziņoja Itālijas kultūras ministrs Dženaro Sandžuliāno.

"Ardievas sudraba ekrāna dīvai, kas v...

Militāro apmācību laikā miris zemessargs

Kuldīgas novadā aizvadītajā sestdienā militāro apmācību laikā miris zemessargs, informēja Nacionālo bruņoto spēku (NBS) komandiera preses virsniece Sandra Brāle.

NBS militāro apmācību laikā poligonā "Mežaine" zemessargs zaudēja samaņu. Uz vietas esošais...

ASV republikāņi apsūdz Baidenu liekulībā
Republikāņi apsūdz ASV prezidentu Džo Baidenu liekulībā, jo viņa mājās Delavērā tika atrasti slepeni dokumenti, ziņo raidsabiedrība BBC.


Komentāri