lv
alsSEwIjs7CKct0gMfJDVCoSP1rGYLZBgALOPXBC
1118463

Šīs ir Pugačovas melnās dienas

Šīs ir Pugačovas melnās dienas

Krievijas estrādes superzvaigzne Alla Pugačova saņēma negaidītu un nepatīkamu “sveicienu” no Krievijas.

Krievu blogere Ļena Miro publiski apspriedusi Allu Pugačovu un neslēpj, ka dziedātājai pienākušas sliktākās dienas. Tikai pēc aiziešanas Primadonna saprata: bez viņas skatuve nenomira, bet turpināja dzīvot un plaukt.

Sociālās tenkas zvaigzni nesaudzēja. Pēc viņas teiktā, Alla savas iedomības dēļ ir pieradusi būt "vadošā". Šķita, ka viņas vārds uz Krievijas estrādes dzirkstīja spožāk nekā jebkura cita, un, ja dziedātāja "neeksistē", viss sabruks. Realitāte tautas iemīļotajam izrādījās nežēlīga. Miro nešaubās, ka šis fakts bija liktenīgs trieciens 73 gadus vecajai leģendai.

“Tiek dziedātas dziesmas, dejotas dejas. Tiek rīkoti koncerti, pasniegtas mūzikas balvas. Pat uzticīgais Filips palicis zirgā - par viņu raksta prese, viņš uzstājas. Rezultātā bez darba palika tikai Pugačova. Un tas, manuprāt, viņu skumdina visvairāk. Lūk, kas viņai ir - melno dienu periods,” raksta Ļena Miro.

Bijušais Vagner komandieris lūdz patvērumu Norvēģijā

Krievijas algotņu formējuma Vagner bijušais nodaļas komandieris Andrejs Medvedevs aizbēdzis no Krievijas uz Norvēģiju un tur pieprasījis politisko patvērumu, svētdien pavēstīja Krievijas cilvēktiesību aktīvists, fonda Gulagu.net dibinātājs Vladimirs Os...

Vairāk nekā 80 sievietes nogalinājis maniaks no Angarskas sapņo karot Ukrainā
Bijušais milicis Mihails Popkovs (attēlā), kas Krievijā notiesāts par vairāk nekā 80 sieviešu slepkavībām un plašāk pazīstams kā "Angarskas maniaks", intervijā Irkutskas vietējam medijam "Vesti-Irkutsk" atklājis, ka viņam "ir sapnis" iestāties armijā u...
Rieksta virzītais projekts 'Jaunlatvija' ir policijas redzeslokā
Nelegālā Merķeļa ielas hosteļa lietā apsūdzētā Ernesta Rieksta virzītais projekts "Jaunlatvija" ir policijas redzeslokā, savukārt patērētāju tiesību aizstāvji brīdina par krāpšanas riskiem.


Komentāri