lv
Q2vHGzMGcnnMqPqkRXrQVIwl8CI633z3KX2VCp8h
1115901

Ostapenko iekļūst Austrālijas atklātā čempionāta otrajā kārtā

Ostapenko iekļūst Austrālijas atklātā čempionāta otrajā kārtā

Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Aļona Ostapenko pirmdien Melburnā sasniedza sezonas pirmā "Grand Slam" turnīra - Austrālijas atklātā čempionāta - otro kārtu.

Pirmās kārtas mačā ar 17.numuru turnīrā izliktā Ostapenko (WTA 17.) ar 6-4, 6-2 pieveica ukrainieti Dajanu Jastremsku (WTA 101.).

Abas tenisistes savā starpā tikās pagājušajā gadā Birmingemas "WTA 250" turnīra otrajā kārtā - toreiz Ostapenko bija spiesta piekāpties ar 6-3, 5-7, 5-7.

Pērn Austrālijas atklātajā čempionātā Ostapenko sasniedza trešo kārtu, kas ir viņas atkārtots labākais rezultāts sezonas pirmajā "Grand Slam" turnīrā, kamēr Jastremska pagājušajā gadā nepārvarēja pirmo kārtu, bet viņas labākais rezultāts ir trešās kārtas sasniegšana 2019.gadā.

Otrajā kārtā Ostapenko tiksies ar rumānieti Anu Bogdanu (WTA 61.) vai ungārieti Annu Bondaru (WTA 79.).

2023.gada sezonas pirmais "Grand Slam" turnīrs Melburnā uz cietā seguma norisināsies no 16. līdz 29.janvārim.

Auto tirdzniecība – kā veiksmīgi pārdot lietotu auto?
Automašīnas pārdošana mēdz būt stresaina un laikietilpīga padarīšana, tomēr no tā ir iespējams izvairīties. Šajā rakstā aplūkosim ieteikumus, kam pievērst uzmanību pirms vecā auto pārdošanas, kā arī padomus tirdzniecības platformas izvēlei.
Dabas atpūta pilsētā? Brauc uz Tallinu!
Šogad Tallina demonstrēs savu bioloģisko daudzveidību, ilgtspējības pārvaldību un ekoinovācijas kā Eiropas Zaļā galvaspilsēta 2023. Vairāki Tallinas rajoni tiks apzaļumoti, piemēram, bruģētais viduslaiku Rātslaukums tiks pārveidots par pagaidu parku. P...
Krievijas raķetes triecienā dzīvojamai ēkai Dnipro nogalināto skaits pieaudzis līdz 35
Nedēļas nogalē notikušajā Krievijas raķetes triecienā deviņstāvu dzīvojamai ēkai Ukrainas pilsētā Dnipro nogalināto cilvēku skaits pieaudzis līdz 35, pirmdien paziņoja Dnipropetrovskas apgabala administrācijas vadītājs Valentīns Rezničenko.


Komentāri