lv
WeprO6TWJxk4VLV47llZZqE80wOiFzVIF5KiiT29
1115254

Zelenskis aicina Krievijas iedzīvotājus neklusēt

Zelenskis aicina Krievijas iedzīvotājus neklusēt

Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis aicināja Krievijas iedzīvotājus neklusēt par Vladimira Putina režīma Ukrainā pastrādātajiem noziegumiem, brīdinot, ka ļaunums var atnākt arī pēc viņiem.

"Gribu sacīt visiem tiem - Krievijā un no Krievijas -, kuri pat tagad nevarēja izteikt dažus vārdus, lai nosodītu šo teroru... Lai gan visu lieliski redz un zina," sacīja Zelenskis videouzrunā svētdienas vakarā pēc tam, kad Krievijas raķetei trāpot daudzdzīvokļu ēkai Ukrainas pilsētā Dnipro, tika nogalināti 30 cilvēki.

"Jūsu gļēvulīgā klusēšana, mēģinot nogaidīt, [kamēr beigsies] tas, kas notiek, beigsies tikai ar to, ka reiz šie teroristi atnāks arī pēc jums," teica Zelenskis.

"Ļaunums ir ļoti jūtīgs pret gļēvulību. Ļaunums vienmēr atceras tos, kuri no tā baidās vai mēģina kaulēties. Un, kad tas atnāks pēc jums, nebūs neviena, kas jūs varēs aizstāvēt," brīdināja Ukrainas prezidents.

Šo aicinājumu Krievijas iedzīvotājiem Zelenskis izteica krievu valodā.

Jēkabpilī kreisajā krastā stāvoklis joprojām nestabils

Jēkabpilī plūdu situācija ir stabilizējusies Daugavas labajā krastā jeb Krustpils pusē, bet kreisajā krastā stāvoklis joprojām ir nestabils, šorīt TV3 pastāstīja Jēkabpils mērs Raivis Ragainis (LZP).

Ragainis stāstīja, ka labais krasts Krustpils pusē ir...

Toms Bricis: Jēkabpils plūdi ir Latvijā vēl nebijis fenomens
Plūdi, ko piedzīvo Jēkabpils, ir Latvijā vēl nebijuši. Var šķist dīvains tāds apgalvojums, zinot, ka 1981. gadā ūdens līmenis bija vēl par pieciem centimetriem augstāks. Atšķirību rada procesi, kuru dēļ plūdi radās un kas to atšķir no tradicionāliem pa...
Vēja ātrums brāzmās Ventspilī sasniedzis 23 metrus sekundē
Rīga, 16.janv., LETA. Pirmdien līdz plkst.5 lielākās vēja brāzmas reģistrētas Ventspilī - 23 metri sekundē, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati.

Rīga, 16.janv., LETA. Pirmdien līdz plkst.5 lielākās vēja brāz...



Komentāri