lv
3FCVXssTUu0jLOYa4wSeVOtew9RrmFvq60939guK
1108194

Kā ietaupīt ar elektroauto laikā, kad elektrība kļuvusi dārgāka

Kā ietaupīt ar elektroauto laikā, kad elektrība kļuvusi dārgāka
Elektroauto skaits uz ceļiem strauji pieaug – 2022. gada 1. oktobrī Latvijā kopumā bija reģistrētas 3372 šādas mašīnas jeb par 80 procentiem vairāk nekā iepriekšējā gadā, liecina CSDD dati. Viens no svarīgākajiem iemesliem, kāpēc cilvēki izvēlas elektroauto, ir tas, ka ilgtermiņā to ekspluatācija ir lētāka nekā iekšdedzes modeļiem.
Lukašenko īstenotajā hibrīdkarā Latvijas robeža ir īpaši aizsargājama, saka Rinkēvičs
Latvija palīdz visām personām, kuru veselība vai dzīvība ir briesmās, taču Lukašenko īstenotajā hibrīdkarā Latvijas robeža ir īpaši aizsargājama, uzskata ārlietu ministrs Edgars Rinkēvičs (JV).
Daugava ielenkusi saimniecības Sakas salā; uz mājām var tikt tikai ar amfībiju
Jēkabpilij blakus esošā Sakas sala ir pilnībā Daugavas ielenkta. Pār piebraucamiem ceļiem peld ledus gabali un vienīgais veids, kā nokļūt pie iedzīvotājiem, ir ar zemessargu amfībiju. Arī Sakas salā daži iedzīvotāji atsakās mājas pamest.
Gāzes cena krīt straujāk nekā siltumtarifi
Kamēr Eiropā dabasgāzes cena krīt, Latvijas iedzīvotājiem sāk pienākt krietni augstāki apkures rēķini par decembri. Vidējā temperatūra gada pēdējā mēnesī bija zemāka nekā ierasts šajā laikā, un līdz ar to rēķini pieauguši par 50 un vairāk procentiem, n...


Komentāri