lv
Ni68AoVpjBOTWKfnAUQdbXgmbvYNjILLwyyPhUAF
1106304

Nepālā lidmašīnas avārijā no 72 cilvēkiem atrasti 68 līķi

Nepālā lidmašīnas avārijā no 72 cilvēkiem atrasti 68 līķi

Nepālas centrālajā daļā svētdien avāriju cietusi lidmašīna ar 72 cilvēkiem, pavēstīja amatpersonas, apliecinot, ka līdz šim izdevies atrast 68 līķus.

Neviens izdzīvojušais nav atrasts, paziņoja policija.

Lidsabiedrības "Yeti Airlines" lidmašīna ATR 72 bija ceļā no Katmandu uz Pokharu.

Pār lidmašīnu zaudēta kontrole, un tā iegāzusies aizā. Katastrofa notikusi dažas minūtes pirms plānotās nosēšanās Pokharā.

Meklēšanu apgrūtina tas, ka darbi aizā ir bīstami, skaidroja policija. Šobrīd nav skaidrs, kas tieši izraisījis avāriju.

Lidmašīnā bija 68 pasažieri, arī vismaz 15 ārzemnieki, kā arī četri apkalpes locekļi.

Glābšanas un meklēšanas operācijā iesaistīti aptuveni 300 ārkārtas dienestu darbinieku un karavīru.

Pasažieru vidū bija 53 Nepālas pilsoņi, pieci Indijas, četri Krievijas un divi Dienvidkorejas pilsoņi, kā arī pa vienam Īrijas, Austrālijas, Argentīnas un Francijas pilsonim.

Nepālā pirmdien būs sēru diena.

Vižņu sablīvējums Jēkabpils apkārtnē stiepjas 25 kilometru garumā

Vižņu sablīvējums Jēkabpils apkārtnē stiepjas 25 kilometru garumā, svētdien pēc Krīzes vadības padomes sēdes atzina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) Prognožu un klimata daļas vadītājs Andris Vīksna.

Kopš vakardienas, kad Jēka...

Pirmdien naktī un no rīta piekrastē pūtīs spēcīgs vējš

Pirmdien naktī un no rīta gaidāma atkārtota vēja pastiprināšanās Kurzemes rietumos un Ziemeļvidzemes piekrastē, prognozē sinoptiķi.

Dienvidu, dienvidrietumu vēja ātrums brāzmās minētajās teritorijās sasniegs 18-23 metrus sekundē. Citviet Latvijā vēja br...

Latvenergo: patlaban HES darbība nav apdraudēta

Neskatoties uz ledus gājumu Daugavā un plūdiem Jēkabpilī, patlaban hidroelektrostaciju (HES) darbība nav apdraudēta, šodien pēc Krīzes vadības padomes sēdes apliecināja AS "Latvenergo" HES tehniskais direktors Andris Zēģele.

Viņš skaidroja, ka pašlaik u...



Komentāri