lv
adIy9xX90XBRXgv4QflqhokjePuGF6e6if365H72
109196

Labdarības festivālā iepazīstinās ar Latvijas labdarības organizācijām

Labdarības festivālā iepazīstinās ar Latvijas labdarības organizācijām

No 17. līdz 20.novembrim "Manchuge" mākslas telpā labdarības pasākumā "Rīgas Siltuma festivāls" interesenti varēs iepazīties ar Latvijas labdarības organizācijām.

Katru dienu Rūpniecības ielā 18 no plkst.10 jebkurš varēs bez maksas piedalīties mākslas pasākumos, lekcijās un aktivitātēs.

17.novembrī festivālu atklās pasākums "Priekšlaicīgi dzimušo bērnu diena". No paša rīta sāksies lielā pompona veidošana Latvijā, kā arī katrs apmeklētājs varēs kļūt par "adīšanas feju" un palīdzēt radīt produktus priekšlaikus dzimušiem mazuļiem.

Plkst.17 uzstāsies "Steidzīgo bērnu fejas" labdarības klubs, kas vairākus gadus palīdz priekšlaikus dzimušiem bērniem. Viesi uzzinās vairāk par situāciju Latvijā un varēs piedalīties diskusijā.

18.novembrī notiks "Ģimenes diena", kur vecāki kopā ar bērniem tirgos pašu darinātas mantas. Plkst.17 norisināsies "Tooche" vietēja filca apavu zīmola septītā dzimšanas diena.

19.novembrī norisināsies pasākums "Siltuma vecums", kur visas dienas garumā apmeklētāji varēs piedalītis vītņu izgatavošanā senioru aprūpes centriem. Plkst.17 "Senior group" senioru aprūpes centru tīkla pārstāve Elizabete Platupe pastāstīs par palīdzības senioriem svarīgumu un iespējām Latvijā.

Festivāla noslēgumā 20.novembrī norisināsies mākslas akts "Pompona dzimšanas diena". Visu festivālu dienu garumā klātesošiem būs iespēja piedalīties pompona veidošanā.

Plkst.17 norisināsies svinīga "Pegaza dzimšana", kur festivāla rīkotāji dāvinās Rīgai jaunu pegazu ar degošu sirdi.

Būvniecības nozare cieš! Straujā cenu kāpuma dēļ

Būvniecības nozarē izlaides apjomi samazinās piekto ceturksni pēc kārtas, un 2022.gada trešajā ceturksnī būvniecības produkcijas apjomi samazinājās par 13,6%, salīdzinot ar 2021.gada attiecīgo ceturksni - būvizmaksu pieaugums aizvien negatīvāk ietekmē ...

Aptauja: Latvijā 68% iedzīvotāju naudu pievilina ar burvestībām

Latvijā 68% iedzīvotāju naudu pievilina ar māņticīgām metodēm, pavēstīja "Swedbank" pārstāvji, atsaucoties uz bankas Finanšu institūta veiktās aptaujas datiem.

Tostarp aptaujā secināts, ka populārākās metodes ir monētas ielikšana jaunā makā - gan sev pē...

Karš var aizkavēt pāreju no oglēm enerģijas tirgū Eiropā
ES finansiālajai palīdzībai ogļu reģioniem līdz šim bijusi ierobežota ietekme gan uz nodarbinātību, gan enerģētikas pārkārtošanu, teikts šodien publicētajā Eiropas Revīzijas palātas ziņojumā.


Komentāri