lv
2AfCBqc7doY0CVTESjyk9SwO4tWRCydlkfrP9UGR
1085181

Tuvojas noslēgumam biznesa centra būvniecība Pērses ielā

Tuvojas noslēgumam biznesa centra būvniecība Pērses ielā

Patlaban tuvojas noslēgumam jauna biznesa centra pirmās kārtas būvdarbi Rīgā, Pērses ielā 2A un Krišjāņa Barona ielā 30, informēja attīstītāja SIA "River Properties" pārstāvji.

Septiņstāvu biroju ēkā Pērses ielā 2a šobrīd noris noslēdzošie darbi un ēkā esošās telpas jau ir pieejamas rezervācijām. Pirmie nomnieki darba gaitas jaunajos birojos sāks 2023.gada janvārī. Savukārt Krišjāņa Barona ielas 30 namam uzbūvēti jau seši stāvi. Ēku plānots nodot ekspluatācijā 2023.gada decembrī.

Iepriekš attīstītāja pārstāvji informēja, ka biznesa centrā kopumā ieguldīs 14 miljonus eiro.

Pērses ielas 2A biroju ēkas iznomājamā platība paredzēta 3305,6 kvadrātmetri, savukārt visa projekta iznomājamā platība būs 6238,4 kvadrātmetri.

Biznesa centrā paredzētas plašas terases un balkoni no 29,4 līdz 188 kvadrātmetru platībā, apzaļumots pagalms, vietas elektroauto uzlādei un velo novietnēm. Jaunā biznesa centra iekštelpas paredzētas ar griestu augstumu sākot no 2,85 līdz 4,08 metriem. Tās tiks piedāvātas nomniekiem ar jau personalizētu, interjera dizainera veidotu noformējumu. Paredzēts, ka biznesa centram būs iespējams piekļūt diennakti, bet automašīnām atvēlēta 41 vieta pazemes stāvvietā.

Biznesa centru projektējuši arhitekti - Iļja Miļgroms no arhitektu biroja "Sintarh". Projekta būvdarbus veic pilnsabiedrība "3a", kurā apvienojušās SIA "Abora", SIA "Argus" un SIA "AB-rent".

"River Properties" ir nekustamo īpašumu attīstītājs, kas strādā ar dažādiem nekustamā īpašuma projektiem Rīgā. Uzņēmuma specialitāte ir pirmskara un koku ēku rekonstrukcija un renovēšana Rīgas centrā un Āgenskalnā, kā arī biroju celtniecība un komerctelpu noma. 2021.gadā "River Properties" īstenojis 77 darījumus par kopumā 11,7 miljoniem eiro.

"River Properties" dibināts 2019.gadā, tā pamatkapitāls ir 2800 eiro, liecina "Firmas.lv" informācija. Uzņēmuma īpašnieks ir Raivis Ivanovskis. Uzņēmums 2021.gadā strādājis ar 3885 eiro zaudējumiem.

Viļņā un Tallinā degvielas cenas nemainās
Pagājušajā darba nedēļā Viļņā un Tallinā degvielas cenas saglabājās stabilas, tikmēr Rīgā benzīns palika lētāks, bet dīzeļdegviela - dārgāka, liecina aģentūras LETA apkopotie dati.
Eksperti diskutēs par īstermiņa un ilgtermiņa risinājumiem valsts pārvaldes darbības uzlabošanai
Rīga, 14.janv., LETA. Biznesa augstskolā "Turība" 23.janvārī plkst.16 norisināsies tiešsaistes diskusija "Kā uzlabot valsts pārvaldes darbu - tērēt mazāk, bet efektīvāk?", kurā apspriedīs īstermiņa un ilgtermiņa risinājumus valsts pārvaldes darbības uz...
Grieķijas tiesa atcēlusi apsūdzības spiegošanā pret 24 aktīvistiem, kas Vidusjūrā glāba migrantus
Grieķijas tiesa ir atcēlusi apsūdzības spiegošanā pret 24 aktīvistiem, kas Vidusjūrā glāba migrantus. Tiesa atzina, ka lietā ir pieļauti vairāki procesuālie pārkāpumi.


Komentāri