lv
96uDbKpWh6e3QXyefCoFKjyBOHjo0koIFSArNci3
108514

Latvijas sieviešu hokeja izlases jaunā trenera pirmās atziņas: Jāattīsta fiziskā sagatavotība

Latvijas sieviešu hokeja izlases jaunā trenera pirmās atziņas: Jāattīsta fiziskā sagatavotība
Latvijas sieviešu hokeja izlase trešdien aizvadīja pirmo treniņu jaunā galvenā trenera Hannu Saintulas vadībā. Pieredzējušais Somijas speciālists pirmo reizi darbībā redzēja Latvijas hokejistes un intervijā Latvijas Televīzijai atzina, ka spēlētājām pirmkārt jāpiestrādā fiziskās sagatavotības uzlabošanā.
Satversmes simtgades svētkos Latgalē diskutē par valsts pamatvērtībām
Latgalē aizvadīti Latvijas Republikas Satversmes spēkā stāšanās simtgadei veltīti svētki. Pasākumā Daugavpils Universitātē tiesību zinātņu eksperti ar jauniešiem diskutēja par Satversmē ietvertajām valsts pamatvērtībām. Klātesošajiem bija iespēja pieda...
Talsu novadu vadīs bijusī Rojas novada domes priekšsēdētāja Kārkliņa

Par Talsu novada domes priekšsēdētāju trešdien ievēlēta bijusī Rojas novada domes priekšsēdētāja bezpartejiskā Eva Kārkliņa.

Par viņu nobalsoja 16 deputāti. Balsošanā nepiedalījās Nacionālās apvienības deputāti Gaidis Bērziņš un Andis Āboliņš. Bijusī do...

Otrdien Latvijā reģistrēti 507 Covid-19 gadījumi; 3 mirušie

Aizvadītajā diennaktī Latvijā kopumā reģistrēti 507 jauni inficēšanās ar Covid-19 gadījumi un saņemta informācija par trīs ar šo vīrusu inficēto pacientu nāvi, liecina Slimību profilakses un kontroles centra (SPKC) apkopotie dati.

Kopumā diennakts laikā...



Komentāri